Hvad skal gøre, hvis vand er lækker fra uden for huset i min samledåsen?

November 24

Hvad skal gøre, hvis vand er lækker fra uden for huset i min samledåsen?

Vand i samledåsen er et problem, som du sikkert ønsker at undgå, hvis det overhovedet er muligt. Forgreningsdåser hus de vigtige ledninger forbindelser, der kører de elektriske systemer i dit hjem. Hvis vandet kommer ind i boksen, kan det ætse disse forbindelser, forårsage shorts og forårsage andre former for skader. Hvis en samledåse vises hyppigt våd, skal du finde og stoppe kilden til det vand, der kører ind i den.

Inspektion

Hvis du bemærker vand i samledåsen mens du arbejder på dit hjem, bør du ringe til en autoriseret elektriker. Dette gælder for forgreningsdåser beliggende uden for hjemmet, samt disse indeni, der kan være at blive våd på grund af en ekstern utæthed. Elektrikeren kan vurdere ledninger i feltet for at se, hvis vandet har forårsaget skader eller hvis kan tages skridt til at forhindre yderligere vand ind.

Tag

Selv når en samledåse er placeret inde i hjemmet, er taget stadig ofte årsagen til fugten i boksen. En lille utæthed i taget er alt det vand skal køre ned indvendigt af vægge, på tværs af loftet bjælker og langs mange andre stier, der kan føre til en samledåse. Tjek taget for revner, løs eller manglende helvedesild og reparere eventuelle problemer, som du finder til at stoppe eller bremse strømmen af vand til boksen.

Vandtæt forgreningsdåser

Hvis vand i samledåsen er et vedvarende problem, at andre foranstaltninger ikke synes at fastsætte, skal du kontakte en elektriker for at erstatte felterne med vandtæt. En vandtæt samledåsen er helt forseglet, således at vandet ikke kan finde en åbning til at køre ind i det indre, hvor det kunne gøre skade. Hvis ikke du er komfortable arbejde på elektriske systemer, denne type arbejde bør udføres af en professionel i stedet for på din egen, som der er visse farer forbundet med ethvert elektrisk arbejde og forgreningsdåser skal installeres ifølge bygningsreglementer. Hvis du installerer den nye boks selv, altid sørge for, at strømmen er slukket, før du begynder at arbejde med nogen ledninger.

Vandtæt Pass-Through

I stedet for at installere alle nye forgreningsdåser, kan du også forhindre vandet i kører ind i dem ved at installere et gennemslag, designet til at forhindre vandoverførsel. El-ledninger giver en sti, der fugt kan rejse gennem, men ved at køre dem gennem en pass-through designet til at stoppe fugt overførsel og forhindre kondens, kan du fjerne vandet løbe ind i samledåsen. De fleste utætheder opstår hvor ledningerne ind boksen, og disse pass-through-enheder forsegle at indførselsstedet til at holde ledninger på indvendige tørt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com