Hvordan man dyrker sort hindbær buskene i naturen

November 24

Sort hindbær eller Rubus occidentalis, forekommer naturligt i de fugtige skove og creek senge i det østlige USA og vokser vildt som en indførte arter over store dele af landet. 6 til 10 fod høje Stokke vokse kraftigt under en række betingelser, at sende op tætte masser af stikkende, finnede blade og en sommertiden afgrøde af mørke, lilla-sorte bær. Dyrke vilde sort hindbær i hjemmet kræver lidt indsats siden Stokke roden nemt og modne hurtigt, men de er bedst bevarede godt beskæring til at kontrollere deres udbredelse.

Instruktioner

•Forbered en rode puljen før du tager sort hindbær stiklinger. Fyld en 2-gallon børnehave beholder med en blanding af lige foranstaltninger perlite og sphagnum. Våd blandingen. Tryk på overfladen for at frigive alle overskydende fugt. Oprette flere 3-tommer-dyb plantning huller for hver sort hindbær skæring.

•Tag på handsker før arbejdet med sort hindbær planter. Vælg flere stiklinger fra en vilde sort hindbær anlægget i forsommeren. Vælg 6 tommer lange sektioner af sukkerrør med mindst tre sæt af blade. Skær Stokke på en 45-graders vinkel. Fjern blade fra den nederste halvdel af sukkerrør.

•DIP slutningen af sort hindbær opskæring i 0,1 procent IBA hepper hormon. Indsæt Stokke halvvejs ned i jorden ved hjælp af rede plantning hullerne i objektbeholderen rode. Knivspids jorden rundt i bunden af hver sukkerrør.

•Indstil rode beholderen i en varm plet udendørs med lys og beskyttelse mod vinden. Holde den rode medium fugtig på alle tidspunkter. Check for rødder i 30 dage.

•Forbered en permanent plantning site for sort hindbær Stokke når de er forankret. Vælg en solrig plet med fugtig jord og mindst 48 kvadrat inches af plads til hver plante.

•Break op af jorden til en dybde på 12 tommer ved hjælp af en dyrke gaffel. Fordelt en 6-tomme-dybe lag af sure kompost som opløste fyrrenåle og egeløv på sengen. Arbejde kompost dybt i jorden.

•Dig en 6-tommer-dyb plantning hul for hver sort hindbær skæring ved hjælp af en haven murske. Hold opskæring i hullet, så rødderne ikke rører bunden. Udfyld dette omkring skæring med små håndfulde af jord, indtil hullet er helt fyldt og opskæring står oprejst. Firma jorden omkring basen.

•Kapacitet sort hindbær planter til en dybde af 5 inches umiddelbart efter plantning. Vand igen i en dybde af 5 inches 10 dage efter plantning. Formindske vand til 1 tommer, hver fem til syv dage efter, at.

•Trim sort hindbær planter i sene efterår eller tidlige forår for at holde en mere kompakt form. Undgå at fjerne mere end en tredjedel længden af hvert spanskrør, da overdreven beskæring vil negativ indvirkning på sundheden for anlægget.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com