Gate låsen stilarter

November 24

Gate låsen stilarter

Selvom det kan synes som en lille tilbehør til en gate, kan låsen være et dekorativt samlingspunkt. Der er mange gate låsen stilarter at vælge fra, spænder fra simple til pynt. Vælg en gate låsen, der afspejler fornemmelsen af din have og hjem, hvad enten det er romantisk, rustikke og moderne.

Tommelfingeren låsen

En tommelfinger låsen er en dobbelt-sidet låsen installeret på in-svingende gates. Det består af en gribende håndtag med en tommelfinger depressor og en låsen arm at funktion i kor at låse porten. Pladen med tommelfingeren depressor er installeret på den ene side af porten, og låsen arm er installeret på den anden. Når tommelfinger depressor skubbes, låsen arm elevatorer og frigiver låsen, at lade porten åbne. Denne låsen er betjenes kun på siden med tommelfingeren depressor.

Ring lås

En ring låsen er en to-sidet gate låsen, der er installeret på in-svingende og ud swingende gates. Ene side består af en bagplade, der har en rund ring. Anden siden også har en bagplade med en rund ring, men ringen er også knyttet til en låsen arm. For at åbne porten, er ringen aktiveret; Dette løfter armen og låser op gaten. I modsætning til en tommelfinger eller bolt lås, der betjenes på den ene side af porten, tillader en ring lås porten kan åbnes fra begge sider.

Løftestang låsen

En løftestang låsen er svarende til en ring lås. Det er også betjenes fra begge sider af hegnet og er installeret på både i swingende og ud swingende gates. I stedet for at ringe til at vende, bruger låsen dørgreb.

Bolt lås

En bolt lås er installeret på i swingende eller ud swingende gates og er betjenes på kun én side. Låsen består af et dias, der er skubbet ind i en bedrift mekanisme. Bedriften enheden er installeret på stillingen ved siden af gate dør, og slide-mekanisme er installeret på gate dør, plan med bedriften enheden.

Design

Gate låsene kommer i mange forskellige designs. En plain og simple låsen kan anvendes på en gate, der er sjældent set, og en dekorativ låsen er attraktive på en haven gate, der er hyppigt besøgt. Beslutte, hvilken type af låsen du foretrækker og studere de forskellige stilarter for at vælge en gate låsen du er tilfreds med. Alle låse låse for at forhindre, at porten åbnes, men ikke alle låse en gate sikker nok til at forhindre indrejse. Hvis du har brug at låse din gate, foretage visse du bruge en lås, der kan også låse med anvendelse af en nøgle eller elektronisk enhed.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com