Hvordan man kan hjælpe med dårlig organisation

November 24

Hvordan man kan hjælpe med dårlig organisation

Selvom mange mennesker gerne vil blive mere organiseret, kan de trække tiden ud fordi de ikke ved, hvor man skal begynde. Mens erobre stakke af papirarbejde, proppet skuffer og rodet kan arbejde overflader blive overvældende, opdele opgaver i skridt og at have de rigtige leverancer gør det muligt at skabe orden ud af kaos. Når du forsøger at blive organiseret, er der et par strategier, der kan forenkle processen.

Instruktioner

Hjælp søges

•Undgå forsøger at organisere ved dig selv. Spørg nogen, der er god til at organisere til hjælp, som de kan skubbe dig til at kaste varer på lager og forhindre kedsomhed i løbet af processen.

•Brug kurve, dekorative skåle og pind arrangørerne til at gemme elementer, der bruges hver dag, såsom nøgler, mobiltelefoner og kraft adaptorer, læse briller og selskabsdyr kraver. Placere elementer i nærheden af døren hvor de er let tilgængelige og mindre tilbøjelige til at blive glemt eller forlagt.

•Opbevar køkken elementer sammen, der hører sammen, som låg og gryder eller toppe af Tupperware containere sammen i åbne kurve eller fjern containere. Derved reducerer den tid skulle søge efter nødvendige forsyninger. Brug skuffe dividers for at adskille spise, servering og køkkenredskaber.

•Sæt office papirarbejde i en fil skuffe eller boks. Butik kontorartikler i en vogn, der kan være gemt under et skrivebord. Montere pind bestyrelser for noter og bogreoler for opslagsværker, når pladsen er begrænset.

• Indsamle penne og overstregningstuscher blyanter i kopper, krukker eller kurve. Placer disse hvor de kan være nødvendigt, gerne i nærheden af en telefon, på et skrivebord eller i køkkenet. Hvis bruger en dokumentmappe eller taske, gemme skriveredskaber i en blyant indehaveren eller fryser taske.

•Purchase robuste kasser og beholdere med låg til at gemme elementer lang sigt. Altid etiketten før du sætter noget i opbevaring. Liste over et par af oplysningerne på etiketten for at minde dem om, hvad der er i boksene.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com