Hjem Ventilation teknikker

November 24

Ventilation i hjemmet er ansvarlige for at bringe frisk luft udefra, og udvise indendørs forureningskilder. Ventilation er også den primære metode til at kontrollere indendørs luft fugt; høj luftfugtighed i hjemmet bidrage til strukturelle skader og skimmelvækst.

Naturlig Ventilation

Hver bygning har nogle mængden af naturlig ventilation, som opstår, når luften siver gennem små revner og huller i væggene. Boliger, der er bygget til høj varme og køling effektivitet vil have de fleste af disse huller og revner lukket op, som vil reducere mængden af naturlig ventilation det modtager.

Hele huset Ventilation

En hel-house ventilationssystem består af et netværk af luftkanaler og fans, der er designet til at cirkulere luften. Denne type ventilationssystem er tilsluttet husets varme- og køleanlæg, og tillader meget mere kontrol med hjem ventilation end hvad du ville have, hvis du stoler udelukkende på naturlige luftstrøm. Hele huset systemer kan være udstødning, levering, eller afbalanceret. Et udstødningssystem bruger en udstødning fan til at sænke trykket inde i hjemmet, hvilket bringer i friske udeluft. Et forsyningssystem rejser trykket i hjemmet til at tvinge inde luft og indendørs forureningskilder ud. Et afbalanceret system udnytter både levere og udstødning elementer, så det indendørs forureningskilder kan tvinges ud, og frisk luft kan blive bragt.

Energi Recovery System

En energi recovery system genbruger nogle af energi fra udmattet luft og genindfører det til den friske luft, der kommer inde. Da en stor del af energien fra udmattet luft er genoprettet, har systemet ikke at arbejde så hårdt for at varme eller køle hjemmet. Disse systemer er imidlertid som regel dyrere at installere.

Spot Ventilation

Spot ventilation benyttes sammen med andre metoder, ventilation. Denne metode bruger en udstødning fan direkte ved kilden af fugt eller indendørs forurening til at fjerne den. For eksempel, når du bruger en udstødning fan til at trække fugten ud af badeværelset efter badning, er det en form for spot ventilation.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com