Hvordan at reparere en Hercules Spa pumpe

November 24

Spa cirkulerende pumper holde spa vand flyder korrekt gennem VVS har til huse i selve spa. Uden en fungerende pumpen til at flytte vand, ville kurbade som Hercules mærke spa blive en sundhedsrisiko på grund af stagnerende vand. Spa pumper er designet til at trække vand ved hjælp af en løbehjulet eller turbine spinning med en motorakslen for at skabe sug. O-ringe, pakninger og forskellige mindre dele installeret i pumpen hold motoren sikkert og fungerer optimalt.

Instruktioner

•Deaktiver El kraftoverførsel Hercules spa pumpen ved at slukke breaker. Adgang til spa VVS og afbryde pumpen fra rørene. De fleste spa pumper Tilslut til VVS ved hjælp af fagforeninger, eller pauser i rørene, der kan skrues til nem fjernelse, men nogle er direkte tilsluttet rørsystem, der kræver en nedstryger til fjernelse.

•Løsn skruer eller bolte omkring pumpen boliger forbinder de to dele af pumpen til hinanden med en skruetrækker eller skruenøgle. Tvinge apart de to sektioner og afsætte den våde ende.

•Træk plast diffuser, bruges til at regulere vand flow til løbehjul ned af skaftet, hvis der findes et og fjerne o-ring bag det. Låse aksel sikkert på plads med skruenøgle og skru vandpumpe impeller off akslen ved hjælp af din hånd. Brug en klud eller andre robust håndbeskyttelse når håndtering løbehjulet til at undgå at skære dig selv på den løbehjulet skarpe kanter.

•Træk det lille stykke af pumpen forsegle akslen. Omhyggeligt dias på en ny pumpe segl. Vær omhyggelig med ikke at rører ved printsiden af segl eller det kan ikke arbejde ordentligt på grund af komme i kontakt med olie på din krop.

•Hold pumpen skaft stadig med skruenøgle og skrue en ny løbehjulet på akslen. Sikre de nye løbehjulet passer stramt op mod pumpens sæl, men ikke overspænde eller du kan beskadige løbehjulet.

•Applicer en udskiftning o-ring til bagsiden af armaturet. Smøre o-ring med en ikke-petroleum o-ring smøremiddel. Skub o-ring og diffuser på pumpen akslen.

•Tilslut to sektioner af Hercules spa pumpe sammen med bolte eller skruer og en skruetrækker eller skruenøgle. Tilslut Hercules spa pumpe til VVS med lim og primer eller ved hjælp af VVS fagforeninger.

Tips & advarsler

  • Service interiøret i din spa pumpe månedligt at holde løbehjulet, sæl og o-ringene inde fungerer korrekt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com