Sådan fjerner hydraulisk olie pletter fra gulvtæppet

March 16

Sådan fjerner hydraulisk olie pletter fra gulvtæppet

Hydraulisk olie er en meget tyk stof, der kan forårsage permanente pletter når venstre ubehandlet. Hydraulisk olie er anvendt i flere typer af tunge maskiner. Hvis du spilder eller overføre hydraulikolie på dit tæppe, Begynd rengøring forsøg, så snart du opdager pletten. Brolægning Expert anbefaler at fjerne pletten så hurtigt som muligt. Nye, fugtige pletter er meget lettere at fjerne fra tæppe end tørrede pletter.

Instruktioner

•Blot op så meget olie som muligt med et tørt håndklæde. Undgå at gnide stedet, fordi dette vil skubbe olie dybere ind i tæppet. Brug en lys farvet håndklæde, så du kan se hvor meget olie du har fjernet fra gulvtæppet.

•Brug sprit. Hvis udslippet er meget lille, tyder Good Housekeeping på ved hjælp af en lille mængde af sprit til at rense pletten. Hæld et par dråber af sprit på et hvidt håndklæde og skamplet på pletten. Ikke gnide i pletten. Brug kun en lille mængde af sprit. Hvis du bruger for meget, kan alkohol trænge ind på bagsiden af tæppet og beskadige opbakning.

•Anvend en rensning opløsningsmiddel. Mrs. Clean USA anbefaler bruger en rensning opløsningsmiddel til at fjerne større hydraulikolie pletter fra gulvtæppet. Anvende en rensning opløsningsmiddel på et fugtigt håndklæde. Bruge fugt på håndklæde til at skamplet på pletten. Rensning opløsningsmidler kan generøst anvendes på gulvtæppet og er ideel til store oliepletter.

•Rengør alle overskydende olie. Når du har fuldstændigt fjernet carpet bejdse, rense området med sæbevand. Brug et håndklæde til at gnide sæbevand ind i tæppet at fjerne enhver resterende fedt, der er tilbage fra olien. Tørre gulvtæppet ved hjælp af en frisk håndklæde.

Tips & advarsler

  • Fordi hydraulikolie er sådan en tyk, fedtede stoffer, kan fjernelse af olie tage flere prøver. Hvis dit første forsøg på at fjerne olien ikke lykkes, skal du gentage processen et par gange før du kalder en professionel tæppe renere.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com