Hvordan man laver konkrete gårdhave sten

November 24

Hvordan man laver konkrete gårdhave sten

Konkrete gårdhave sten låne styrke og stil til en udendørs overflade. Du kan reducere en betydelig udgift og åbne dit designmuligheder hvis du selv laver de betonblokke. At skabe konkrete gårdhave blokke indebærer hælde beton i forme og arbejder med omhu for at sikre, at hver blok har en flad, plan overflade. Du kan tilpasse et par dekorative blokke ved at integrere skaller, havet glas eller andre særlige poster i betonen, inden det hærder.

Instruktioner

•Vælg hvilken type og form af forme du vil bruge. Kommercielle forme tilbyder en vifte af figurer herunder natursten, runde og grundlæggende mursten. Du kan også oprette din egen unikke forme med tærte dåser, folie pander eller plast eller polyurethan lagen. Lave eller købe flere forme, så du kan hælde mere end én terrasse sten ad gangen.

•Indstil forme på en jævn overflade og coat indersiden med et let lag vaseline eller en anden skimmel frigive agent.

•Mix beton i en spand eller trillebør med en elektrisk pagaj mixer. Bruge konkrete pulver og vand, og rør indtil det har en tyk, dej-lignende konsistens.

•Anvend en murske eller scoop at tilføje beton i formen, udbrede det til alle hjørner og udfyldning til toppen. Træk murske over toppen af mold at glatte overfladen og fjerne overskydende. Tryk på formen på en hård overflade flere tid til at frigive luftbobler.

•Dæk forme med plastik og vent to dage for dem at tørre, mindre hvis du bruger quick-indstilling beton. Vend formene hovedet, tryk på bunden og de skal glide ud af formen.

Tips & advarsler

  • Tilføje en dekorativ touch til et par sten ved at placere genstande skal delvis integreres i bunden af formen vender nedad. Lægge beton forsigtigt over varerne så du ikke flytte dem ud af sted.
  • Undgå at bruge alt for meget mug frigivelse agent i formen, fordi det vil samle nederst, skabe Gruber på overfladen af de hældte stone.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com