Farm Dam dæk ideer

November 24

Farm Dam dæk ideer

En Dam på gården kan give et attraktivt visuelle element til ejendommen. Damme kan findes fra hovedhuset eller i baghaven. Uanset hvor din farm Dam er, drage fordel af denne akvatiske element ved at bygge et dæk hvor du kan nyde udsigten. Du vil være i stand til at være vært for parterne, spise under åben himmel eller bare slappe af i stilhed.

Flydende dæk

For dem, der ønsker et dæk erfaring i hvilke dæk brugere kan være ét med vand, bygge en flydende dæk. Undgå denne indstilling, hvis dammen er kunstige og indeholder en plastik eller ler liner, fordi understøtter for dækket kan punktere disse elementer. Gå på en flydende dæk gør du føler som om du er til fods på vandet og giver et roligt sted at slappe af. Tilføje en stige til side, hvis dammen bruges til svømning. Dæk kan tjene som en ind- og udrejse point til dammen.

Multi-niveau dæk

Hvis din dam er lige i din baghave, bygge en multi-niveau dæk på bagsiden af dit hus for at drage fordel af den nærhed. Multi-niveau dæk er opdelt i forskellige karakteristiske områder. Denne type af dæk giver folk den ene ende at spille et spil, mens en person på et andet niveau kan læse en bog. Grupperne kan både nyde pladsen samtidig bevare deres adskillelse.

Fritstående dæk

Hvis din farm dammen ikke er i nærheden af alle bygninger, opbygge en fritstående forhøjet dæk. Tilføje et dække, så du kan nyde at lytte til regnen falder på dammen og stadig være beskyttet. En fritstående dæk kan tage mange former, fra en traditionel square til en ottekantet havepavillon. Selv kan du tilføje en overdækket spabad til rummet, hvis du har i nærheden vand og elektriske tilslutninger.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com