Hvordan til at identificere træer med hvide Bark

November 25

Hvordan til at identificere træer med hvide Bark

Lære at identificere træer og planter i et område er en vigtig færdighed for campister, vandrere og survivalists ens. Hvis du ved hvad slags træer og planter er i et område, du kan få en idé om hvilke typer af dyr eller andre fødekilder kan være i nærheden af (f.eks. frugt og bær). Træ identifikation indebærer analysere funktioner i hvert træ. Ser på barken, blade, frugter og grene og matche dem til dem i en træ-guide. Du kan indsnævre din søgning, hvis du kender farven på barken; kun visse træer har hvide bark.

Instruktioner

•Scanning dit træ guide og markere sider af træer, der har hvide bark. Bruge flytbare lim faner, så du let kan finde siderne og uden at beskadige din bog. Disse sider bliver din referencepunkter, som du undersøge yderligere træet.

•Look på blade af træ og sammenligne blade af henvisningerne i dit træ guide. Fjerne indstillinger, der ikke stemmer overens med bladene. For eksempel, hvis det ukendte træ har fjerne fyrrenåle derefter birketræer fra de potentielle kandidater; birketræer har brede, flade blade.

•Sammenligning frugten af træet. Kig på kegler eller andet frugt i nærheden af træet. Matche det til billeder eller beskrivelser i din træ guidebog. Fjerne indstillinger, der ikke stemmer overens.

•Fortsæt sammenligne funktioner af træet som højde og figur. Fjerne hvide-bark træer, der ikke vokser i dit område. Hvis ukendt hvid-gøede træ har alle eller væsentligt alle af kendetegnene ved et af træerne i din guidebog, er chancerne du har identificeret træet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com