Sådan Care for en sukker Tip Rose af Sharon

November 25

Sukker Tip Rose af Sharon (Hibiscus syriacus "Amerika Irene Scott") er en sen blomstrende busk, ideel for at tilføje blød farve til haven sent på sæsonen. Sukker Tip er en løvfældende busk, der vokser fra 8 til 12 fod i højde med en 4 - til 6-fods spredning. Det bærer dobbelt, bløde lyserøde blomstrer sommeren igennem henhører under zoner 5a gennem 8b på den amerikanske afdeling af landbrug plante hårdførhed Zone kort.

Instruktioner

•Grow sukker Tip i fuld sol i standard havejord.

•Kapacitet sukker Tip når jorden er tør til 4 inches i dybden. Selv om Rose af Sharon er tørke-tolerante, i varmt vejr er modtagelige for spider mite skadedyrsangreb, så vand oftere i disse perioder.

•Prune den sukker Tip Rose af Sharon mens det er hvilende i sent falde eller det tidlige forår. Du er velkommen til at skære det tilbage så hårdt, som du skal til højde eller sprede kontrol.

•Fertilize sukker Tip i det tidlige forår. Bruge en gødning, der er langsom frigivelse og mærket til brug på træer og buske. Bruge den sats, der er foreslået på pakken for størrelsen af sukker Tip. Hvis planten synes at være voksende langsommere end normalt, genanvende gødning i begyndelsen til midten af sommeren.

•Betjen spider mider med en miticide, der er mærket til brug specifikt på denne skadeorganisme. Anvende miticide ifølge etiketten instruktioner og gentag hver to uger for at dræbe de nyklækkede mider.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com