Planter & vinstokke, der vokser i Florida

November 25

Planter & vinstokke, der vokser i Florida

Floridas vejrforholdene er gunstige for dyrkning af et stort udvalg af planter og vinstokke. Gartnere statewide har mange markeringer i evergreen, løvfældende og blomstrende plantearter. Uanset om du bor langs havet, Golf eller længere inde i landet, er der en plante eller vin, der vil vokse godt i din landskab. Altid overveje du bestemt område af Floridas vejrforhold, når du vælger planter til at tilføje til din have.

Trompet Creeper

Gartnere bor statewide og som ønsker en vinstok, der tiltrækker en lang række kolibrier til landskabet bør udnytte trompet slyngplante (Campis radicans). Også kaldet trompet vin, har denne woody indfødte en løvfældende art. Løvet er tætte, dyb grøn med savtakkede kanter. Klynger af rødlig-orange, trompet-lignende blomster blomstre i klynger forår til efterår, også tiltrækker sommerfugle. Vin værker godt plantet i naturområder i landskabet, samt om hegn, vægge, dorne eller et espalier.

Trompet creeper vokser aggressivt hurtigt at nå en moden højde på op til 40 fod. Planterne er hårdføre, med en mellemlang tolerance over for tørke. For den bedste vækst og blomster, plante vin i rig, veldrænet jord, selvom det tilpasser sig en bred vifte af jord medier, at dræne. Det har en lav tolerance over for salt spray og vokser godt plantet i fuld sol til skygge.

Bougainvillea

Betragtes som en stor, træagtige vinstokke, er bougainvillea (Bougainvillea) også trainable som et lille træ eller stor busk. For det meste stedsegrønne, planten har en sprawling vane med tornede grene og hjerte-lignende blade. Det gør en slående skærm af farve i landskabet, når dens papir-lignende blomster i flor, påfyldning plantens baldakin. Afhængig af sort, blomster sortiment i farverne lilla, røde, pink, orange, gul, hvid, med nogle sorter en blanding af to. Planter blomstrer året rundt, med den største skærm af farve fra fald i hele foråret. Det virker godt vokser på væggene, dorne, eller et espalier og er egnet dyrkes i beholdere, som en hindring eller screening plant.

Planten vokser forholdsvis hurtigt vokser overalt fra 15 til næsten 40 fod høje, afhængig af sorten vokset. Bougainvillea vokser bedst i frostfrit områder af Florida plantet i fuld eller delvis sol. I køligere områder bør du dyrke det inde i beholdere til vinter beskyttelse. Planter har en mellemlang tolerance over for salt og en høj tolerance til tørre betingelser. Det er hårdfør med få problemer.

Jacaranda

Gartnere bor i frostfrit områder af Florida som ønsker et træ, der vil tilføje en byge af springtime farve til deres landskab skal bruge jacaranda (Jacaranda acutifolia). Det store træ er en løvfældende art, med bregne-lignende blade, der kan være rodet. Foråret igennem den træerne fylder med klynger af violet-blå, trompet-lignende blomster om sommeren. Det fungerer godt som en prøve, eller blandet med evergreens at skjule sin løvfældende grene om vinteren. Træet vokser hurtigt, at nå op til 40 fod høje ved modenhed. Det har blødt træ, så dens tolerance over for blæsevejr er lav. Det foretrækker vokser i sandet, veldrænet jord, ikke tolerere mættede betingelser. Træet har en lav tolerance over for salt spray og en høj tolerance over for tørke og vokser bedst plantet i fuld sol.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com