Hvordan du installerer vinduet Roller nuancer

November 25

Hvordan du installerer vinduet Roller nuancer

Har du nogensinde haft problemer med at holde et værelse cool i sommermånederne? Måske har du problemer med at se tv, der under visse dele af dagen? Eller måske du bare kan være en af dem, der tilfældigvis har en meget social nabo, der bare synes at have deres nysgerrighed kasketter. Nå, vil denne artikel hjælpe dig med at fjerne nogle af disse problemer. Du vil lære at installere en rulle skygge og vælge den rigtige, der bedst passer til dine behov.

Instruktioner

Hvordan du installerer et vindue rulle skygge

•Først skal du bestemme, hvis du vil montere din rulle skygge på indersiden af vinduet (jamb til jamb) eller uden (beslag til ophæng). Hvis du laver en indvendig mount, du bliver nødt til at fastlægge den bredde og længde af rulle skygge, som du bliver nødt til at købe. Ved at gøre at du måler indersiden af dit vindue i tre steder; toppen, midten og bunden. Du tager den mindste bredde til at bestemme bredden af din skygge. Du skal vælge den mindste bredde, så din skygge kan fungere gnidningsløst, som hæve og sænke det. Du bliver nødt til at måle længden af dit vindue fra den længste del af vinduet, for at bestemme længden af din skygge. Hvis du laver en udenfor mount, som er den nemmeste af de to monteringsmuligheder. Du skal bestemme, hvor dine roller skygge at begynde på toppen af dit vindue og langt ud over det vindue, du ønsker at komme fra siderne. Mange folk søger for at sætte op nuancer for at holde solen fra kommer og ofte ønsker at dække det, der kaldes "lys strejke," hvor afhængigt af hvilken del af dagen er det solens stråler vil sive gennem sider af skyggen.

•Når du bestemme, hvordan du skal montere dit vindue skygge og har købt skyggen. Du bliver nødt til at montere din skygge ved at installere vinduet parenteserne, der normalt kommer med skyggen. Baseret på montering af dit valg, vil afgøre, hvor du placerer din parentes.

•For en indvendig mount; rulle skygge, når monteret bør ikke gøre kontakt med toppen af vinduesrammen, eller enhver anden obstruktion når hæves og sænkes. Før du installerer parenteserne, skal du placere mount parenteser inde i vindueskarmen. Beslagene skal justeres og niveau med hinanden. Når skyggen er installeret det burde bevæge sig frit mellem parenteserne.

•For en udenfor mount; rulle skygge, når monteret bør ikke gøre kontakt med toppen af vinduesrammen, eller enhver anden obstruktion når hæves og sænkes. Før du installerer Placer parenteserne, mount parentes uden for vinduesramme, rydning af alle forhindringer. Beslagene skal justeres og niveau med hinanden. Når skyggen er installeret det burde bevæge sig frit mellem parenteserne, skal du sørge for at tillade 1/8" ekstra plads mellem parenteserne, så mekanismen vil rotere frit.

•Der er også en tredje måde at montere din skygge og dette kaldes en "loftbeslag." Dette er en anden form for "montering." Rulle skygge, når monteret bør ikke gøre kontakt med toppen af loftet eller nogen andre obstruktion når hæves og sænkes. Når du installerer parenteserne, Sørg for at du placere mount beslag på loftet. Sørg for, at parentes er justeret og niveau med hinanden. Når skyggen er installeret korrekt, bør det gå frit mellem parenteserne. Du skal være sikker på at tillade 1/8" ekstra plads mellem parenteserne så mekanismen vil rotere frit.

•Der er to typer af roller nuancer. En kaldes en "foråret roller" og den anden kaldes en "løkke". Når du monterer med en fjeder roller; placere skyggen i parenteserne. derefter indsætte den runde ende pin i cirkel hullet. Fortsæt med de samme trin og Indsæt anden enden af skygge ind i åbningen på de øvrige beslag. Hvis du laver en ubrudt løkke skygge; Tryk på plast indsætter i parentes efter monteringsbeslag. Derefter placere skyggen i Indsæt/plastikbeslaget. Læg på rullen runde stik i den plastindsats / beslag.

•Next du skal teste skygge at gøre sikker på, at det er justeret korrekt og i orden funktionelt. For en foråret rulle skygge skal du sænke skygge 16" fra top til at stramme forår. Derefter løfte skygge off beslaget og rul det op igen. Placer skyggen tilbage i parentes og kontrollere, om foråret er stramme nok. Bemærk: for meget spænding kan beskadige valsen, så gør det ikke over. Hvis du har installeret en ubrudt løkke skygge; Du kan fjerne kobling cover for at justere placeringen af kæden stop.

Tips & advarsler

  • De fleste roller nuancer, som du køber kommer med instruktioner. Men hvis du igen installerer nuancer, som du har anvendt andre steder, kan du skal justere skyggen ved at gå til din lokale hardware butik at have dem skåret skygge ned til en passende størrelse nødvendig. Medmindre du kender nogen eller har erfaring med cutting nuancer ned dig selv... anbefales det, at du har en professionel gøre det, så du kan undgå hovedpine ved at ikke have skyggen fungerer korrekt eller beskadige det og så det ender i papirkurven.
  • Sørg for, hvis der er børn, der bor i hjemmet eller vil frekventere hjemsted eller forretningssted..., child safety låse er installeret med blinds. Du kan spørge din lokale blind eller hardware til at gemme for at afhente nogle.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com