Sådan fjerner selvklæbende

November 26

Klistret restprodukt tilbage fra prisskilte, kofanger klistermærker, og endda Band-Aids er et fælles og irriterende husstand problem. Der er flere løsninger til at prøve, der skal fjerne enhver form for klæbende rester.

Instruktioner

•Tag tyggegummi fast i din datters hår med isterninger. Læg en på hver side af glob og fryse indtil fortænder bryder ud efterlader håret uskadt. Anvende jordnøddesmør til hår skakter og Remanensen glider ud. Brug mayonnaise eller madolier samt.

•Tag klæbrig pris tags fast til træ færdigmelding af varer med vaseline. Bruge møbelpolish eller mineralsk olie til at opløse tyggegummi fra træ finish uden skæmmer. Sprits på orange olie renere fordi det opløser kemisk goo i selvklæbende mærkater. Tillad ikke den orange olie renere at vandpyt på træ - spray, tørre og Gentag som nødvendigt.

•Tag band støtte lim fra flået knæ med tandpasta. Arbejde det ind i en skum og massere det ind i limen. Anvende sprit på en Q-tip efterfulgt af håndlotion til at fjerne den klæbrige ting og rense snavs fra knæet.

•Apparatet må ikke nå til barberblad fjerne strimlet kofanger klistermærker fra bilen. Spray med vindue renere at slukke selvklæbende. Petroleum eller maling tyndere samt lighter væsker og er kraftfulde anti-klæbende agenter. Må ikke bruge dem på huden.

•Applicer retsmidler du bruge på din hud til at fjerne selvklæbende fanget i stof fibre. Sættetid stof i eddike, eller bruge bagepulver og vand gnides ind i en pasta og gælder for klæbende pletten. Lægge farvede sarte stof på en tør vaskeklud og brug en hårtørrer til at let varme limen. DUP det med et stykke køkkenrulle, når det er varmt og meget af limen vil absorbere på papiret. Svamp med Dawn opvaskesæbe og vand for at fjerne, hvad der er tilbage.

•Consider goo-væk, en kommerciel klæbende fjernelse produkt, på væggene. Prøv Mr. Erase, en tør erasure produkt. Brug en art gummi viskelæder på grungy klæbemiddel baseret væg mærker. Anvende sæbe og vand til at rengøre væggen. Tørre godt, og genfremstille hvis nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Bruge antændelige produkter i et godt ventileret område.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com