Hvordan man får vaskebjørne ud af et hus

November 26

Vaskebjørne er fælles vilde dyr, der formår at gøre deres vej ind i kvarterer og huse, og de bryde ofte ind i huse og skraldespande. I modsætning til andre skadedyr, vaskebjørne er normalt ikke meget bange for mennesker, derfor forsøger at skræmme dem væk ville være ineffektiv og kan fremprovokere et dyrs angreb. Vaskebjørne kan forårsage store skader til dit hjem og tendens til at være meget støjende. Diffusering og at slippe af med vaskebjørne er et forsøg på praksis, der tager tålmodighed og kræfter, men det er muligt, når de rigtige skridt.

Instruktioner

Uden fælder

•Sæt tunge mursten eller aske blokke på alle trashcans og holde sække trash indersiden af dåser. Vaskebjørne vil komme ind i papirkurven og skabe en hel rod, og trash vil trække vaskebjørne til dit hus.

•Soak klude i ammoniak og sted klude som tæt på raccoon's nest (i dit hjem) som muligt. Vær omhyggelig med ikke at få nær en vaskebjørn, som de kan angribe dig. Vaskebjørne vedrører urin ammoniak lugt og undertiden opgive deres reden på grund af lugten.

•Sæt en radio stillet ind på en all-talk station i nærheden af reden. Radioen bør fastsættes på et medium volumen og venstre på på alle tidspunkter. Vaskebjørne måtte opgive deres reden, tænker, at mennesker er for tæt på deres område.

•Hold et klart lys på deres område på alle tidspunkter. Vaskebjørne tendens til at indlejre i mørke områder såsom kviste, kældre, crawlspaces, osv. Ved at placere lysene i disse normalt mørke steder, du har taget deres levesteder og ændrede det, og vaskebjørne vil sandsynligvis forlade området.

•Block off enhver åbninger når vaskebjørne har forladt deres reder. Sørg for alle vaskebjørne er uden for dit hus før blokering af åbninger. Vaskebjørne vil klatre gennem huller i sidespor, knuste ruder, drænrør, skorstene, osv. Kigge efter hvilken som helst åbne rum som disse og lukke dem ud. Hvis du ikke er sikker på, om vaskebjørne er ude, forsegle alle, men en åbning og forsegle den sidste sig senere.

Med fælder

•Sæt tunge mursten eller aske blokke på alle trashcans og holde sække trash indersiden af dåser. Altid blokere off dyrets fødevareforsyning.

•Isolate vaskebjørn indførselsstedet ind i huset. Hvis der er mere end én, noter af der. Du skal bruge en animalsk fælde for hver post.

•Sæt fælden på ydersiden af huset så at det er forbundet til at indførselsstedet. Gøre dette, mens vaskebjørn er inde i huset. Du vil vaskebjørn at køre inde i fælden, når det forlader Parlamentet næste gang.

•Seal hvert punkt af indrejse når alle vaskebjørn er fanget og ud af huset. Sørg for der er ikke flere dyr i huset eller de vil dø og lugter forfærdeligt.

•Opkald dit lokale dyr kontrol center for at tage vaskebjørne. Hvis du slipper dem tilbage i nabolaget, de vil blive en andens problem eller muligvis kunne komme tilbage ind i dit hus senere.

Tips & advarsler

  • Aldrig komme tæt på en vaskebjørn, da de bære sygdomme og kan være fjendtligt mod mennesker.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com