Tiki Bar tag stilarter

November 27

Tiki Bar tag stilarter

Uanset om du blot planlægger at bygge en lille sommer husly i din baghave, eller du har større planer for en kommerciel virksomhed, kommer Tiki tagene i kun et par forskellige stilarter. Fælles karakteristika ved disse strukturer omfatter ved hjælp af stråtækte planter for tagmaterialer og bygge et træskelet og installation af lodrette pæle for at støtte struktur. Flere stilarter af Tiki tage har udviklet sig fra disse fælles elementer.

Paraply stil

Måske er den mest almindelige design anvendes i Tiki barer paraply stil tag, der understøttes af en central pole. Denne type af tag er bygget som en enhed, hvor alle lange tag spær konvergerer i et centralt punkt svarer til opførelsen findes i paraplyer. Nogle tværs stykker kan derefter tilføjes for ekstra styrke.

Disse strukturer er ikke normalt beregnet til at dække en bar, men tjene som skygge og læ for en siddende parti af gæster omkring et bord. En paraply-stil Tiki struktur kunne endda bygges indendørs, hvor taget ville ikke have at være vandtætte.

Valmet tag

Ved hjælp af fire hjørne kolonner til støtte for stråtaget, kan Tiki tag nemt omdannes til en større struktur med en fire-kantet hip tag. Denne type af byggeri bør tillade plads nok til at placere en cirkulær bar nedenunder den tyk mat af naturligt materiale. Indramning af taget ændres lidt, idet taget består nu af fire trekantede enheder, der kan blive bygget individuelt og derefter fastsurret eller skruet sammen før du tilføjer palmeblade for taget.

Gavl tag

Nogle tagene for en Tiki bar har en faktiske vandret tag linje, der kører længden af strukturen. Denne afstand kan være blot et par fødder eller risikerer at overstige 50 fødder. Taget består af to rektangulære sektioner af samme størrelse, der er tilsluttet langs den øverste kant til at danne en roof top. Cross-bracing af taget er nødvendige og hele strukturen er støttet af lodrette stillinger langs længden. Gavle i hver ende kan stå tom eller fyldt med et lodret udsnit af stråtag.

Variationer

Tiki bygninger konstrueret med en lang tagfladen giver flere muligheder for variationer. Kviste og Valmet dele af taget kan integreres nemt i designet til at producere en moderne udseende til bygningen. Tilføjelse af en hofte på hver ende af en lille bygning i Tiki er faktisk en fælles praksis, som skaber en hytte-lignende bygning med polynesisk stil. Kviste er mindre almindelige, men de kan indarbejdes i det overordnede design uden meget besvær.

Tagmaterialer

I Florida og nærliggende Golfstaterne, er Tiki tagene ofte lavet med lokalt tilgængelige palmeblade, der er stråtækte i hånden. Til et tag til fuldstændig kaste vand, må banen overstige 30 grader. Når korrekt opbygget, er Tiki stråtag vandtæt. En tyk mat af overhead vegetation giver også fremragende isolering mod den subtropiske middagssolen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com