Venetianske Blind rengøring

November 27

Persienner er en del af mange hjem. Blinds beskyttelse af personlige oplysninger og kan pynte på enhver vindue. Venetianerne blinds er også et element i hjemmet, der kan samle en stor mængde af snavs og støv. Regelmæssig rengøring kan medvirke til at reducere ophobning af snavs, men årlige iblødsætning og skrubbe kan også gøre en stor forskel i at holde persienner ser spektakulære.

Afstøvning Blinds

Daglige eller ugentlige afstøvning er en vigtig del af at holde persienner ren. Der er en række værktøjer, der kan bruges til støv blinds herunder en fjerkost, klud eller et lille vakuum vedhæftet fil.

Åbn blinds, så der vandrette lameller. Den hurtigste måde at rense enhver samling af blinds er at starte fra toppen og arbejde ned. Dette giver mulighed for eventuelle overskydende støv til at falde på lamellerne, der ikke er blevet renset. Det er vigtigt at huske at støv de andre dele af den blinde mekanisme og vindueskarmen.

Et tip til at holde blinds støv gratis længere er at køre en tørretumbler ark over blinds. Dette vil hjælpe angribere støv fra lameller.

Iblødsætning og skrubbe

Mindst en gang om året persienner bør fjernes fra vinduerne og rengøres med vand og et mildt rengøringsmiddel. Plast og metal persienner kan være gennemblødt i vand i op til en time. Dette kan gøres i et badekar eller i en stor spand udendørs. Efter iblødsætning, skyl blinds og lad hver sæt tørt inden du sætter det op igen i vinduet.

Persienner lavet af træ bør ikke være gennemblødt. I stedet let krat blinds med en fugtig klud. Mætte træ lamellerne vil medføre deformering og misfarvning. Plast og metal persienner kan også være skrubbes denne måde til en hurtigere rengøring end metoden iblødsætning.

Opretholde Blinds

Rutinemæssig vedligeholdelse på blinds er en anden måde at holde persienner funktionelle og flotte store. Lejlighedsvis inspicere mekanikken i blinds at se, om noget stikning eller åbner ikke langt nok. Når rengøring blinds, undgå aggressiv kan skrubning, skade lameller. Hvis en af lamellerne er bøjet for langt, kan det muligvis ikke bevarer sin oprindelige form. Hvis nogen af de venetianske blind lameller er beskadiget, kan de erstattes ved at fjerne endestykker, trække de beskadigede lameller af elevatorer snore og erstatter den ødelagte lamel med nye.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com