Hvorfor er min Pool overskyet hvis testen er fint?

March 21

Hvorfor er min Pool overskyet hvis testen er fint?

En swimmingpool i en baggård er et almindeligt syn i hele landet. Desværre, det er også en for almindelige syn, når det kommer til swimmingpools er skyet pool vand. Almindelige årsager til overskyet swimmingpool vand omfatter døde alger, ubalancer i vand kemi og utilstrækkelig filtrering. For eksempel, hvis dine pool pH niveau er gået alt for høje medfører uklart vand næsten uundgåeligt.

Døde alger

Befri swimmingpool af alger er almindeligt opnås gennem super-chlorering. Mens Super-chlorering vil dræbe live pool alger ikke vil det fjerne de døde alger fra poolen. Bassinvandet kan ende op med klor aflæsninger, der er fine, men stadig være forplumret fra store mængder af døde alger. Desværre kan livløs pool alger være svært at filtrere ud af en swimmingpool. Nogle typer af alger er for små til at blive fanget af enten sand-baseret eller patron filtre.

Chemiical ubalancer

En swimming pool vand er defineret ved de forskellige kemikalier tilføjet til at opretholde en krystalklar udseende. Hvis vandets pool kemiske balance er forstyrret, vil alle mulige emner, herunder uklart vand, præsentere sig selv. Hvis du har skyet pool vand, men har ingen døde alger og klor niveauer er fine, kontrollere vand til andre kemiske ubalancer. Fælles vand kemi niveauer at kontrollere i en swimmingpool omfatter pH balance og total alkalitet. Hvis det er høj, resultater uklart vand ofte.

Utilstrækkelig filtrering

Hvis du ikke køre din swimmingpool filter ofte eller længe vil nok alle slags spørgsmål i vandet ende uklarhed det. Kører din pool filtrering enhed mindst otte timer dagligt vil hjælpe forhindre sagen fra uklarhed op af bassinvandet. Ideelt set, jo mere du kan køre filteret pool, jo bedre. Swimmingpools med gode vand kemi og kører filter enheder har en bedre chance for at undgå uklart vand problemer.

Løsninger

Hvis du har skyet pool vand på grund af døde alger tilføje en vandet, klarlægge agent til vand- og derefter vakuum ud af klumpet op snavs. Hvis du har mistanke om en kemisk ubalance forårsager din pool er overskyet, arbejde på at korrigere det. Pool klor niveauer bør være på 2 dele per million (ppm). Også, swimmingpool pH skal være på 7,4 til 7,6.

Tilføjelse af kemikalier

Aldrig tilføje to kemikalier til en swimming pool vand på samme tid. At indføre to pool kemikalier til en pool vand samtidig ofte forårsager uklart vand. Tilføje natriumcarbonat (soda ash) til en pulje til at hæve sin pH og saltsyre (MA) til at sænke den. Husk, tilføje alle pool kemikalier til swimmingpool kun i henhold til anvisningerne.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com