DIY: Lydisolerede gipsvæg

November 28

DIY: Lydisolerede gipsvæg

Gips i sig selv kan dulme lyde, men når installeret med lille eller ingen isolering eller lyd-dræbende funktioner inde i væggene, selv, kan det faktisk har den modsatte effekt. Når lydbølger gennemføre drywall ind i væggen og afspejler off overfladen af den indsigende ark, forekomme stående bølger i lyd rejse. Stående bølger i høj grad bidrage til den samlede hørbart niveau af lyd.

Stoppe bølgen

Den nemmeste måde at stoppe lydbølger fra at blive stående bølger inde i en væg er at placere lyd-dræbende isolering mellem gips plader. Mens de fleste pink isolering kan bruges, dens lyd-dræbende egenskaber ikke næsten nok til at gøre tilstrækkeligt. For at virkelig squash lyden, bør akustisk isolering anvendes.

En anden taktik for at stoppe lydbølger er sand. Hælde to til tre inches værd af sand ind i en mur vil effektivt standse lydbølge rejse død i sit spor. Som lydbølge hits sandet, er bølgen brudt op af sandkorn, før spredes helt.

Ark vs Spray

Der er flere slags akustisk isolering, herunder, men ikke begrænset til, ark skum og spray skum. Ark skum skal være installeret, før hænge drywall, som det ville være umuligt at placere det i væggene med drywall allerede hang.

Spray skum kan injiceres i væggene fra loftet, eller gennem små huller i drywall, der nemt kan repareres efter ansøgningen, i tilfælde af, at loftet adgang er ikke en mulighed.

Begge former for akustiske skum er specielt udviklet til at stoppe lydbølger og forhindre deres refleksion, således at stoppe potentielle stående bølger.

Dækker Drywall

Hvis adgang til indre af væggen er umuligt, kan der dækker ydersiden af væggen være din eneste mulighed. Forskellige produkter der er på markedet for ansøgning til væggens ydre. For dem bekymrede over udseendet, inspicere indersiden af en film teatret for at se hvordan udvendige belægninger kan foretages visuelt tiltalende.

Den nemmeste og billigste metode tæpperne. Industrielle bunke tæppe absorberer lyd og minimerer refleksion samt overvæltningen af lydbølger.

Hvis tæppe er ikke til din smag, opnås akustiske fliser, normalt anvendes til drop lofter, nemt på de fleste hardware og hjem forbedring butikker. Disse fliser kan være malet for at matche din indretning, ligesom drywall, og fastgør med drywall skruer. Lederne af skruerne kan let skjules med drywall spackle. Vær opmærksom på at akustiske fliser er ikke meget holdbare og kan være let beskadiget.

Højere omkostninger professionelt lyd-dræbende skum og komplekse ark systemer, der består af lag af forskellige materialer, kan også fås fra leverandører, der er let spores på internettet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com