Hvordan man sammensætter en værktøjskasse til dit hjem

November 28

Hvordan man sammensætter en værktøjskasse til dit hjem

Hver husstand skal have en værktøjskasse med grundlæggende værktøjer. Selv hvis ikke du er en gør det selv-slags person, vide du aldrig, når du måske brug for et værktøj til at lave et lille projekt. At holde en værktøjskasse med et par grundlæggende værktøjer kan få dig i gang for grundlæggende hjem reparationer og vedligeholdelse.

Instruktioner

•Medtagelse et målebånd; en 16-fods længde er en mulighed. Det er OK at få længere, men undgå at få en, der er kortere. Tilføje en 16-ounce hammer eller en 13-ounce alternativ, hvis du foretrækker noget lysere. Hver husstand værktøjskasse har brug for en flad og en Phillips-skruetrækker, men du kan også bare tilføje en all-in-one skruetrækker. De fleste har udskiftelige tips, der omfatter på minimum to størrelser af flathead tips og to Phillips hoveder. Amatør All-in-ones har ekstra tips.

•Sæt en 10-tommer skruenøgle i værktøjskassen, så du kan stramme en hane eller en møtrik som en del af et hjem vedligeholdelse projekt. Omfatte to Save som godt--en lille håndsav til træ og en lille nedstryger for metal. Tilføje en lille Akku boremaskine til at bore huller og drivende og dreje skruer. Gå til en anstændig kvalitetsmærke.

•Round ud af din husstand værktøjskasse med et par ting, der vil komme i handy: elektrisk tape, gaffatape, spray smøremiddel, et rør konstruktion lim, søm og skruer. Du kan ofte finde forskellige pakker med forskellige størrelse søm og skruer på din lokale isenkræmmer eller byggemarked center.

Tips & advarsler

  • Du kan købe alle disse værktøjer på din lokale isenkræmmer eller byggemarked center.
  • Købe et navn brand produkt vil sikre, at du køber et kvalitetsprodukt og det vil holde op længere.
  • Håndværker værktøjer er brandet Sears. De er af god kvalitet, overkommelige værktøjer
  • Nordlige værktøjer & Harbor Freight Tools ikke at sælge kvalitet, navn mærke værktøjer.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com