Sådan måler ru åbning for en glidende gårdhave døren

November 28

Nogle gange er den eneste løsning på en skydedør, der ikke fungerer korrekt at erstatte det med en ny enhed. Erstatte en glidende dør på terrassen kræver måling åbningen, så du får den rigtige størrelse døren til dit hjem. Det er nødvendigt at måle uslebne åbning for en glidende gårdhave døren og ikke finish åbning. Den dekorative støbning rundt om åbningen ofte overlapper området døren mounts. Måling den ru åbning indebærer nogle afmontering af åbning for adgang til væggen studs.

Instruktioner

•Klippe langs sømmen mellem væggen og kabinettet omkring døråbningen med en hobbykniv. Kabinettet er dekorative støbning rundt i siderne og toppen af åbningen. Scoring adskiller enhver maling og caulk mellem væg og beklædning.

•Pry beklædning fra åbningen med en flad brækjern. Starte fra bunden af den ene side og placere slutningen af brækjern i sømmen mens trykke slutningen af baren med en hammer. Forsigtigt lirke casing væk fra væggen i små trin hele vejen op længden af kabinettet. Trække casingen helt væk fra væggen. Gentag for den modsatte side og i toppen af åbningen.

•Measure fra den ene side til den anden nederst på åbningen mellem de to træ studs med et målebånd. Nedskrive måling på et stykke papir og måle mellem de to knopper fra toppen af åbningen. Den mindste af de to målinger er din bredde.

•Tag en måling fra header bestyrelsen øverst i åbningen på gulvet på højre side af åbningen. Nedskrive målingen. Måle den venstre side af åbningen på samme måde. Den mindste af de to målinger er din højde.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com