Hvor høj skal en Overhead Trellis?

November 28

Hvor høj skal en Overhead Trellis?

Et espalier er en støtte for slyngplanter. Selvom et espalier er en æstetisk konstruktion, det også skal være funktionelle og bør være i stand til at støtte de planter, der dyrkes på det.

Anbefalet højde for Overhead espalier

En overhead espalier skal være mindst 12 fod høje. Det er bedst at bruge 4 x 4 eller 6 x 6 tommer redwood, cedertræ eller presse behandlede pæle for den primære struktur. Ubehandlet træ er ikke sandsynligt at overleve løbende udendørs eksponering.

Espalier konstruktion

Espalier er nemme at konstruere. Træ er ikke det eneste materiale, der fungerer for espalier; hegn og stærk wire kan også bruges.

Brændstof-gemme funktion

Strategisk placeret, overhead espalier hjælpe giver fremragende skygge om sommeren. Sørg for at du konstruere den espalier, hvor det kan tilbyde den mest skygge til windows eller andre områder på det varmeste tidspunkt af dagen uden at blokere udsigten. En overhead espalier kan også være bygget over en gårdhave. Bare passe på at solen ikke helt er blokeret i vintermånederne.

Gitter Design

Din gitter design bør den generelle design af dit hus og haven er i overensstemmelse med og supplere farven på huset.

Anbefalet vinstokke til Overhead espalier

Flerårig vinstokke, der klatre godt på overhead espalier er kiwi, kaprifolier og KLEMATIS. Scarlet runner bean og black-eyed Susan vinstokke er to enårige, der fungerer godt på overhead espalier.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com