Hvordan man kan reducere kaliumniveauet i jord

March 22

Hvordan man kan reducere kaliumniveauet i jord

Sundt niveau af kalium i jord har mange fordele, herunder bistår proteinsyntesen, stimulere rodvækst og neutralisere syrer. En smule for meget kalium i havejord er typisk ikke et problem for de fleste planter, men høj overskydende kalium kan forårsage problemer. Et stort problem er hæmning af calcium. Almindelige årsager til ublu kalium niveauer omfatter over befrugtende og en lang række bjergarter og mineraler i jorden. Rette en kalium problem ved dræning og filtrering jorden eller ved at skifte gødning typer.

Instruktioner

•Løsn jorden dybt med en skovl, og vand grundigt for at opløse vandopløseligt kalium. Tillad jord at tørre, og Gentag grave og vande jorden to eller tre gange.

•SIFT gennem jorden, og fjerne så mange sten som muligt, ved hjælp af en jord sigten. Mineraler forekommer i sten som glimmer og feldspat langsomt frigive kalium i jorden langsomt gennem vejrlig.

•Afbryd anvende kalium-rige kommercielle gødning. Anvend kun kommercielle gødning, der har en '0' i den endelige talfelt. Kommercielle gødning bruger en tre talsystem til måling niveauer af kvælstof, fosfor og kalium. Det sidste nummer står for kalium. En anden mulighed er at stoppe med at bruge kommercielle gødning alle sammen og at begynde at bruge kun organisk materiale til at berige jorden.

•Mix knust æggeskaller, knuste muslingeskaller, træ aske eller soft rock fosfat til jorden for at tilføje calcium. Bland i op til 10 procent af organisk kompost til at ændre og balance i jorden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com