Sådan Decorate blomsterbede

November 29

Sådan Decorate blomsterbede

Bed blomsterdekorationer er kommet en lang vej fra deres kitschede fortid af nisser og Vejrhaner. I dag, kan gartnere finde talrige havearbejde dekorationer, der bidrager en moderne, strømlinet look. Beslutte, hvor du vil placere havearbejde dekorationer, således at de ikke hæmmer på prydplante vækst eller støbt skygger på planter. Vælg et farveskema til at håndhæve design tilgang til resten af baghaven.

Instruktioner

•Find områder i gården som er nøgne og har brug for slående knudepunkter. En dekorativ statue, vandfald eller fuglebad i et område kan bringe opmærksomhed på ellers uinteressant blomsterbede.

•Measure de områder, som du vil placere din haven dekoration. For at få den samlede firkantede optagelser af ledig plads, måle bredde og længde. Multiplicer begge målinger sammen for at få de firkantede optagelser.

•Shop rundt på forskellige havearbejde centre, rock stenbrud og antikvitetsforretninger. Mange mennesker nyder tilføjer et rustikt udseende til deres værfter ved hjælp af antikviteter. Anlægget eller sted urtepotter på antikke møbler at indarbejde et naturligt element at det ikkeøkologiske havearbejde udsmykning. Rock stenbrud er effektiv steder for at finde store kampesten for markedsføringen inden for havearbejde senge at blande teksturen af gården.

•Sørg for objektet for at sikre, at det ikke indeholder nogen stoffer, der er giftige for planter. For eksempel, kan fugt resistent træ forårsage toksicitet til køkkenhaver. Også, tjek for at se om det dekorative element er blevet behandlet med fugt resistent udendørs maling. Nogle gartnere nyde den rustent, forvitret look af nogle objekter; men hvis du ønsker at forlænge levetiden af dekorationen, male det med udendørs maling.

•Sæt sten, blomster eller planter nær dekoration til at blande det med resten af landskabspleje.

Tips & advarsler

  • Dekorere urtepotter af maleri over stencils til at give dem et unikt look.
  • Undgå at bruge enhver dekoration, der indeholder pine nær alkalisk kærlig planter, fordi fyr vil ændre pH vifte af den omgivende jord.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com