Sådan testes asfalt

November 29

Sådan testes asfalt

Enhver, der nogensinde har kørt med en konstruktion besætning resurfacing en vej er bekendt med lugten af varm asfalt. Det bruges på veje og indkørsler både på grund af dens holdbarhed og omkostningseffektivitet. Når asfalt er lagt, tager det tid at indstille, før det er sikkert at køre på den. Test af asfalt, hvis ikke du sikker på, hvis det er klar til at køre på, eller hvis du vil kontrollere for arbejde kvalitet.

Instruktioner

•Undersøg asfalt fra flere inches væk hvis du kan. Hvis det ser klæbrig eller fugtige, er det ikke klar til at have presset placeret på det. Revner og chips er også tegn på dårlig udførelse, hvis asfalten var bare lagt.

•Sæt en finger forsigtigt mod asfalt overflade og check at se, om noget af det kom ud. Mens asfalt spredes typisk nogle snavs og debris på kontakt, skal du ikke trække off store globs eller stykker, hvis asfalten er i god form.

•Skub ned fast på en inconspicuous område af asfalt til at teste, hvordan den håndterer vægt. Det bør ikke synke eller spænde på alle. Bruge en inconspicuous område, så skaden ikke vil være let synlige, hvis det ikke modstå presset godt. Brug en synål til at sikre, at du ikke vil oprette en synlig mark eller dimple i overfladen.

•Walk og kørsel på tværs af asfalten bruge normalt fem dage efter det blev lagt og tage billeder af det ugentlige med et kamera til at se hvordan det reagerer til standard over tid. Kørsel på det inden fem-dages fristen er mere tilbøjelige til at skade den.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com