Hvorfor får jeg en masse vand fra min tvungen Hot Air varmesystem?

March 22

Varmluft varmesystemer bruge brændstoffer eller kølemidler til at flytte varmen i huset luften og blæse det via kanalsystem. De fleste mennesker forventer ikke disse systemer til at have noget at gøre med vand på alle, som kan gøre det meget overraskende når lækager og kondensering dannes omkring ovne. Vand er faktisk en vigtig del af mange moderne ovne, især i fugtige klimaer.

Kondens

Kondens opstår på grund af udstødningen, som de fleste ovne producere. Den varme, der udstødningen bærer tillader den omgivende luft til at holde en stor mængde af fugt. Da luften køler, kondenserer fugten, normalt på ventilationskanaler og kanalsystem. Dette fører til i det mindste nogle kondensation selv med ældre ovne. Kondens kan også danne på varmepumpe fordampere og varmevekslere af lignende årsager.

Høj effektivitet ovn

For højeffektiv ovne, udstødningen er behandlet og fugten fjernes alle på én gang, som kan skabe en konstant strøm af vand, når ovnen er i orden. Disse ovne høste varmen fra udstødningen for at blive endnu mere effektive, men de har brug for afløbsrør for at fungere korrekt. Disse dræn linjerne kanal fugt ned og fra ovnen. Det er normal og fælles for disse ovne til at producere vand, mens de arbejder.

Træsko

Hvis du opdager et pludseligt og som regel store mængden af vand der kommer fra dit varmesystem, kan årsagen være en tilstopning i afløbet linje. Sediment indsamlet fra støv i luften kan i sidste ende blokerer ovn afløb. Vandet drypper fra linjen kondensat så har ingen steder at gå, og kan starte oversvømmelser på tværs af gulvet eller inde i ovnen.

Støv, mug og andre spørgsmål

Selv hvis du ikke har en træsko i dit afløb, kan den kondens, der ovne producerer skabe andre problemer. Hvis Kondens undslipper og linjer ventilationskanaler med et lag af fugt, kan det fælde støv og form områder for skimmel til at vokse. Hvis du har en varme pumpe, kan varmeveksler finner blive belagt med støv af lignende årsager, hvilket vil hæmme varmeoverførsel og reducere effektiviteten. Regelmæssigt rengøring kan hjælpe med at forhindre disse spørgsmål.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com