Hvad blomster er i sæson i begyndelsen af juni?

March 23

Blomsterne synes altid de klogeste i denne første gyldne måned i sommer, så haven entusiaster ofte tilbringer en masse tid og energi ved at forberede deres værfter til begyndelsen af juni.

Om juni

Juni er den officielle begyndelsen af sommeren, når planter trives. Sommerblomster ofte blomstre hele vejen indtil September (slutningen af sommeren), men juni er starten af naturens mest farverige sæson.

Etårige planter

Etårige planter er planter, der har kun én blomstrende sæson før de dør. Bemærkelsesværdige juni årlige blomster omfatter hvide cosmos, phlox, morgenfruer, nasturtiums og begonier.

Stauder

Planter, der hele tiden vises år kaldes stauder. Blomster som havet sparsommelighed, lupiner, pierretters og snigende baby' ånde løgn hvilende hele vinteren kun til at blomstre igen inden for de første uger af juni.

Zone kort

Ikke alle blomster vil blomstre på samme tid. Forskellige regioner påvirke væksten af planter, så altid konsultere USDA zone kort, når du håndterer en plante med specifik zone krav. Afhængigt af din zone, kan nogle blomster blomstrer senere end forventet.

Forberedelse

Planter bør gives ekstra pleje i foråret til at forberede til sommer blomstrer. Om vinteren kan være svært på enhver plante, så tag tid i løbet af foråret at beskære og befrugte dine planter, hvis det er nødvendigt for at optimere deres blomstrende potentiale.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com