Sådan fjerner Teflon belægning fra glasvarer

November 30

Sådan fjerner Teflon belægning fra glasvarer

Teflon er det forkortede navn for et stof kaldet polytetrafluorethylen. Det er en glat stof bedst kendt for belægning Køkkengrej, men det er almindeligt anvendt af mange andre industrier til at give en non-stick overflade til et væld af objekter. De fleste Teflon-belagt glas bruges i et lab, på elementer som bægre, kolonner, kolber, linser, cylindre og fordampere. Teflon er almindeligvis anvendes til at belægge labware på grund af dens ikke-stick og nem at rengøre egenskaber, mens den stadig har evnen til at modstå temperaturer så højt som 500 grader Fahrenheit. Det er muligt at fjerne Teflon fra glasvarer, hvis nødvendigt.

Instruktioner

•Fyld en spand med varmt vand. Tilføj 2 tbsp. ren lud eller kaustisk soda. Tillad lud til fuldt opløses i vandet.

•Sæt glasvarer til løsningen, så det er fuldt neddykket. Tillad den suge natten over.

•Lift glas fra vandet. Bruge en skrubbe pad til at skrubbe off enhver resterende Teflon. Teflon vil være særdeles blød og vil tørre.

•Wash glas grundigt i hånden. Fyld vasken med varmt, sæbevand vand og bruge en svamp til at vaske glasvarer. Skylles i koldt vand. Selvom glasvarer er opvaskemaskine, bør det ikke blive vasket i opvaskemaskinen som lud rester kan ætse stativer og metaldele i opvaskemaskinen.

Tips & advarsler

  • Lud er en stærk kaustisk kemiske; Det er giftige og ætsende. Altid bære beskyttende beklædning og handsker når du arbejder med lud. Holde utilgængeligt for børn og kæledyr. Følg alle producentens instruktioner, når du arbejder med lud.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com