Hvorfor har min Hostas huller i bladene?

November 30

Hvorfor har min Hostas huller i bladene?

Hostas vokse godt på mange områder i USA, hvilket gør dem en af de mest populære skygge haveplanter. De brogede blade, byder fløde til grønne mønstre, tilføje interesse for hosta haver. Haven skadedyr kan forårsage huller skal vises på bladene af hosta planter.

Fælles skadedyr

Snegle og Blandtegning nematoder er de mest almindelige skadedyr kendt for at forårsage skader i hosta haven. Sneglene er lille, grøn til brun bugs nært beslægtet med sneglene men har ikke skaller. Blandtegning nematoder er mikroskopiske orme, der svømmer på små mængder af vand på overfladen af blad, ifølge Iowa State University.

Symptomer

Blandtegning ødelægge skader begynder som lys grøn til gul striber på bladene af hosta. Som blad væv dør, bryder striber ofte ud, danner laset huller i bladene. Sneglene feed om natten, efterlader store huller på bladene.

Management

Fjerne blade snavs under Hostaer, samt andre gryder og klipper under hvilke snegle kan skjule. Spray individuelle snegle med en opløsning af eddike og ammoniak. Forhindre stillestående vand på bladene når det er muligt at hjælpe med at holde hostas gratis Blandtegning nematoder.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com