Sådan installeres Slab døre

December 1

Sådan installeres Slab døre

En slab dør er en tom dør, der ikke indeholder preps eller cut-outs for hængsler, låse og andre hardware. Når du installerer en ny dør i en eksisterende ramme, er en plade ofte det bedste valg, som gør det muligt at prep døren efter behov til at passe rammen. Denne proces er lidt mere vanskeligt end hængende en pre hang enhed, giver det en langt større grad af fleksibilitet og tilpasning. Tage sig tid til at foretage præcise målinger og forberede din dør omhyggeligt for at sikre, at det vil fungere efter hensigten.

Instruktioner

Skære døren til størrelse

•Measure indersiden åbningen af din ramme. Højden skal måles fra gulvet til undersiden af frame header, mens bredde er målt fra indersiden ansigt af en jamb på indersiden ansigt af den anden.

Forpakket døren slab. Vælg en plade, der er mindst lige så stor som indersiden af rammen åbning.

•Klippe døren til at passe åbningen ved hjælp af en hånd eller rundsav. Døren skal være undermålere lidt at give clearance inden for rammen. Skåret døren, så det er 1/4 tommer smallere end rammen og 3/4 tomme kortere end rammen. For eksempel, kræver en ramme måler 3 fod bred af 7 fod høje Dørkanter måling 35 og 3/4 inches lang og 83 og 1/4 inches høj.

Installere hængslerne

•Measure placering af hver enkelt hængsel langs kanten af rammen. Bestemme afstanden fra toppen af rammen til toppen af hver enkelt hængsel. Før du overfører disse målinger til døren, subtrahere 1/8 tomme fra hver distance. Denne 1/8 tomme giver clearance plads øverst i åbningen så døren ikke vil binde med rammen. For eksempel, skal et hængsel, der er 6 inches fra toppen af rammen være installeret 5 og 7/8 inches fra toppen af døren.

•Vælg et hængsel skabelon, der matcher din hængsler i både størrelse og profil. Standard hængsler måle 4 inches høj, selv om andre kan være 4 og 1/2 inches eller endda 5 inches. Check for at se om din hængsler har firkantede eller afrundede hjørner og sørg for skabelonen kampe.

•Sæt skabelonen på kanten af døren så det er på linje med den øverste hængsel placering. Brug små finish negle at holde skabelonen på plads, mens du arbejder.

•Installer guide bøsning på din router, derefter indstille højden af routeren til tykkelsen på hinge (typisk 1/8 tommer). Indsæt router inde i skabelonen og tænder for den. Flytte routeren rundt inde i skabelonen, indtil du har oprettet en lomme til hængslet. Fjern skabelonen og Gentag denne proces for at skabe cut-outs for de resterende hængsler.

•Skru hængsler til døren bruge skruer forudsat.

Installere låsen

•Measure højde af strejke på rammen. Tage denne måling fra gulvet til midten af strejken. Fratræk 1/8 tomme før du overfører denne måling til din dør. Denne 1/8 tomme giver clearance på toppen af døren for at sikre problemfri drift.

•Brug Lås skabelon og instruktioner, der fulgte med din lås til at installere lås på døren. Bruge en rundsav til at skabe huller for lås og bolt, så fordybning smæklås plade i kanten af døren ved hjælp af en hammer og mejsel.

•Hav en partner hold døren i åbningen som du vedhæfte hængslerne til rammen. Brug de skruer til denne opgave, og Udfyld alle forborede huller i hængslet blade med skruer. Lukke døren og teste sin drift til at fuldføre projektet.

Tips & advarsler

  • Altid bære din sikkerhed briller for at beskytte dine øjne når boring eller opskæring træ.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com