Hvordan virker en mekanisk brandalarm?

December 1

Mekanisk brandalarmer giver en pålidelig metode til påvisning af brande og holde et hjem beboere sikkert. Disse typer af brandalarmer afviger noget fra en traditionel røgalarm og fungere uafhængigt af disse detektorer og andre komponenter, der er integreret i et hjem brand detection system. Både røgalarmer og mekaniske brandalarmer bør anvendes i hjemmet når det er muligt.

Fast temperatur

Én type af mekaniske brandalarm driver baseret på påvisning af en forudindstillet faste temperatur. Temperaturen er som regel et sted omkring 135 grader Fahrenheit, selv om det kan afvige lidt fra en producent til en anden. Fast temperatur mekaniske brandalarm virker ved at reagere på varme i hjemmet. Materialerne i alarm, der reagerer på varmen er designet til at vende sig fra en solid til en flydende tilstand når temperaturen når et bestemt niveau. Dette rejser igen, alarmen.

Sats i anledning

En anden type af mekaniske brandalarmer er en, der svarer til den sats, hvormed stiger temperaturen i hjemmet. Denne type af alarm generelt reagerer på ændringer i omkring 12 til 15 grader Fahrenheit over span af omkring et minut. En af de positive resultater af denne type af detektor er at det vil lyde, selv hvis du starter på en lav temperatur, så længe temperaturen i huset stiger hurtigere end det ville blev en brand ikke til stede.

Dobbelt detektorer

Begge typer af detektorer har fordele frem for den anden. Det er dog muligt at købe mekaniske brandalarmer, der har både den faste temperatur og sats i anledning alarmsystem indbygget i dem. Disse former for alarmer er oprettet på separate kredsløb således at de kan arbejde uafhængigt af hinanden, gør det muligt at tjene som en potentiel fail-safe for den anden. Du kan fortælle, hvis din detektor indeholder begge former for alarmer, fordi det har "FX/ROR" skrevet et sted på ydersiden af alarmen.

Installation

Installation af mekanisk brandalarmer er forholdsvis enkel. Disse afviger lidt fra røgalarmer i den måde, at de er installeret. De kan ligeledes være installeret på forskellige steder i hele hjemmet til at garantere sikkerheden for beboerne. Installationen omfatter at fjerne alarmen fra dets monteringsbeslag og installere holderen ind i ønsket om væggen eller loftet med par træskruer. Detektoren er derefter installeret ved blot at placere det i monteringsholderen og dreje den med uret indtil det Klik på plads.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com