Hvordan man genoplade en Scooba batteri

December 1

Hvordan man genoplade en Scooba batteri

Scooba, Irobot's linje af automatiske gulvet vaskemaskiner, er en spændende udvikling i hjem teknologi, straks lindre din housecleaning opgaver med et tryk på knappen. Kraftfulde indretning af bekvemmelighed opstille ikke sig, dog; Scooba er afhængig af en anselig batteriet til at køre ordentligt. Heldigvis, Scoobas nikkel-metalhydrid batterier er fuldt genopladelige (og genanvendeligt!), og vil vare hundredvis af rengøring cyklusser før udløber.

Instruktioner

•Plug Scooba strømforsyning, en lille rektangulær kasse med en ledning i en stikkontakt. Enheden burde have været medtaget, da du købte din Scooba.

•Sørg for, at strømforsyningens grønt lys er tændt, mens det er sat ind i væggen.

•Sæt anden enden af power supply ledning i den tilsvarende slot bagsiden din Scooba.

•Overvåge Scooba's power knappen lys. Når batteriet er fuldt opladet bliver lyset konstant grøn. En blinkende grøn puls betyder, at batteriet oplades i øjeblikket. Rød betyder, at batteriet er tomt. Blinkende rød betyder, at strømforsyningen er tilsluttet, men der er ikke installeret batteri.

Tips & advarsler

  • Nogle gange, som den første gang du oplader dit Scooba batteri eller hvis Scooba har været unplugged i en længere periode, vil strømforsyningen engagere en 16-timers opdateringscyklus. En hurtig grønne pulserende lys indikerer dette. Dette er designet til at forlænge batteriets levetid.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com