Sådan anslår en pris på at opbygge et dæk til et hjem

December 2

Sådan anslår en pris på at opbygge et dæk til et hjem

Mange husejere kæmper med tanken om om at bygge solo eller at hyre en entreprenør, når det besluttes at bygge et dæk for deres hus. Hvis de går med en entreprenør, skal de finde ud af, hvis omkostningsberegninger er på bolden eller lidt oppustet. Der er mange muligheder for at overveje.

Instruktioner

•Measure det område, du planlægger at bygge et dæk. Måle længden først og derefter bredden. Multiplicer de to tal for at få det samlede areal af dækket. Næste måle omkredsen af den foreslåede dæk websted for at få længden brug for gelændere. Næste måle, hvor langt dæk vil være væk fra jorden. Dette vil lade dig vide længden af støtte bjælker.

•Look på materialeomkostninger. Sammensatte produkter vil koste mere end behandlet træ og behandlet træ vil koste mere end ubehandlet træ. Bruge målinger af området, gelænder længde og støtte stråle længder til at få et overslag på de nødvendige vigtigste materialer.

•Factor i omkostninger af support-materiale. Dette betyder, at antallet af negle nødvendige, materiale til støtte bjælker og de nødvendige skridt og en gate materialer. Afhængig af den overflade du er ved at opbygge på, kan du nødt til at faktor i omkostningerne til konkrete footings og klar blanding beton støtte dækket.

•Estimate byggeomkostningerne leverer. Mens de fleste gør-det-selv har grundlæggende udstyr som hamre og Save, kunne et dæk kræve en masse værktøjer. Faktor i omkostningerne til køb eller leje en automatisk sømpistol, en power saw og lignende.

•Think om tid. En entreprenør vil medregne den tid på et projekt i hans budget, som normalt vil gøre arbejdet koster mere end bare prissætning materialet. Hvis alene, vurdere hvor meget omkostningerne og forværring vil det bringe dig.

Tips & advarsler

  • De fleste store bygning levering butikker vil sætte priser på deres hjemmesider, som vil skære ned på ture til butikkerne.
  • Sørg for at tjekke lokale bygningsreglementer før du begynder enhver form for arbejde.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com