Hvordan til at sætte ned Rock græsplæne/ørken landskab

December 2

Hvordan til at sætte ned Rock græsplæne/ørken landskab

Rock og ørkenlandskaber er en nem måde at skabe en attraktiv have eller græsplæne, der har bør for lidt arbejde. De kan erstatte næsten enhver plæne eller haven og kan bruges i ethvert klima. Rock haver giver ro ses ofte i buddhistiske helligdomme. Rock haver kan har ingen planter eller et par planter fundet i ørkenen eller varme, tørre klimaer. Personliggøre haven ved at tilføje unik dekorative sten der appellerer til dig.

Instruktioner

•Tag planter og strukturer, som du ikke ønsker i den nye landskab samt enhver snavs, indtil kun græsplæne er tilbage.

•Spread sort og hvid avis over hele plænen, så det overlapper og hvert afsnit har 10 ark papir på den. Rul en sort, permanent, syntetiske muld over avisen til at holde det på plads og sikre barkflis omkring kanterne med en kant der følger temaet som rocks. Hvis en grænse ikke er ønsket, skal du bruge landskab stifter for at holde barkflis på plads. Bruge en lille, solid rock kant eller hegn, hvis bruger sand til at indeholde den.

•Spread enten sand eller små dekorative grus på tværs af området som et fundament for landskabet. Forskellige rock valgmuligheder er tilgængelige, herunder ært grus, river rock, skærver, brosten og lava rock. Vælg en type af rock eller bruge en kombination at tilføje tekstur og opdele haven. For eksempel, ært grus kunne fyldes op base af værftet men lavasten ville gøre en separat vandresti skiller sig ud. Grus er nemmere at vedligeholde end sand, fordi det ikke blæser rundt i vinden eller spredes uden for gården. Dump grus eller sand i midten af gården og brug en rive til at spredes jævnt.

•Tilføj dekorative elementer til landskabet. Rock strukturer som opretstående sten plader eller marmorstatuer fungerer godt. Tilføje en simpel bænk og rock vandfald for et afslappende opholdsområde.

•Plant easy-til-pleje-for stauder i landskabet for nogle blade og farve. Høj dekorativ græs og oprindelige planter fungerer godt og har brug for lidt pleje. Nogle liljer kan plantes mellem klipper og vil trives, især på solrige steder. Tilføje kaktus eller andre sukkulenter ind i en have med et ørkenlandskab og klima til at støtte dem. Skubbe til side grus og klippe et "X" i plast barkflis til at tilføje en plante. Grave et hul til at plante og sætte den i jorden. Husk at vande det regelmæssigt da den syntetiske muld ikke tillader altid nok regnvand til at køre ned i jorden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com