Hvor længe skal jeg holde en madras i en pose for væggelus?

December 2

Væggelus er små parasitter, der lever af blod fra mennesker. Selv om de fleste almindeligt forekommende i madrasser, kan væggelus skjule i forskellige steder i hele hjemmet som polstring, sokler og tæpper. Madras tasker er brugt som et middel til at dræbe væggelus; men poserne skal efterlades på for den passende mængde tid til at sikre bugs er døde.

Fakta

Selv om væggelus er generende, udgør ikke de en reel trussel mod helbredet. Disse brune, flade, ovale insekter kan blive bragt ind i dit hjem på en gæst, bagage og brugte møbler. Væggelus kan overleve i flere måneder uden mad. Bid fra væggelus præsentere sig selv i en welt på huden, som er typisk meget kløende. Væggelus er typisk inaktive i løbet af dagen, og kommer ud om natten for at fodre.

Ved hjælp af en madras taske

En væggelus angreb kan undertiden styres ved hjælp af en madras taske; men andre foranstaltninger, som grundigt støvsugning rummet og rensning af møbler og tæpper, skal anvendes sammen med en madras taske til virkelig bekæmpelse af væggelus. Før omslutter din madras i en pose, vakuum begge sider af madrassen grundigt, samt boks foråret. Køre vakuumslangen langs hele sengeramme, samt fødderne af sengen, at suge op nogen æg eller bugs. Læg madras posen straks efter grundigt støvsugning. For ekstra kontrol, finde et pesticid, designet til at dræbe væggelus at sprøjte på madrassen før omslutter det. Sørg for, at pesticider er mærket sikker til brug på madrasser. Også vælge en madras taske, der er mærket til brug i drab væggelus. Når posen er på, zip det sikkert. Inspicere taske ofte for eventuelle huller eller revner, og hvis nogen er fundet, forsegle dem med permanent tape eller købe en ny taske.

Fjernelse af posen

Madrassen skal forblive i posen for 12 til 18 måneder for at sikre væggelus er døde. At tage det ud før kan resultere i live væggelus bliver udgivet tilbage ind i stuen fra madrassen. Efter fjerner tasken, vakuum begge sider af madrassen grundigt, samt boks foråret. Væggelus fanget inde i en madras taske vil dø i sidste ende, hvis den passende mængde tid udløber.

Bed Bug forebyggelse

Når du har fjernet din væggelus problem, er det vigtigt at holde det i at ske igen. Træk din seng ud en smule, så det ikke er at røre vægge eller sokler. Caulk eventuelle huller eller revner i væggene og trim. Undgå at bringe brugte møbler i dit hjem for at fjerne muligheden for væggelus transporteres på denne måde. Hvis du har et træ sengeramme, placere ben i glas til at sidde på jorden så væggelus ikke kan klatre op benene.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com