Hvordan man dyrker en radise plante i blæsevejr

December 3

Hvordan man dyrker en radise plante i blæsevejr

Radiser er cool-sæson rodfrugter, der vokser hurtigt til modenhed og trives i enhver have, der giver de rette betingelser. Radiser behovet for tidlig forår beplantninger og rige, fugtig vokser fundamenter. De bør altid har god luftcirkulation og beskyttelse fra tørring vind. Hvis dit område tilbyder kun blæsende vejr, vokse radiser i Potter og i beskyttede områder at holde dem i at tørre, før de modnes.

Instruktioner

•Start radise plantning før den sidste frost at drage fordel af kølige, fugtige vejr. Radiser er frost hårdfør men er bedst i opvarmning vejr. Målet for plantning to uger før sidst planlagt frost.

•Forbered 5 - 10 gallon krukker med afløbshuller til radise plantning. Brug gryder, der måler 6 til 10 inches i højden til at give disse rodfrugter plads til at vokse.

•Mix lightweight pottemuld og organisk kompost i lige store dele til dyrkning give Radiserne ernæring, dræning og luft cirkulation. Dette lys blanding vil give radise planter plads til at strække sig og vokse deres rod afgrøde uden binding. Fylde gryder tre fjerdedele fuld af denne blanding. Tilføje 10-5-5 gødning til top 2 inches af jord i hver pulje til at fremme vækst, men ikke rode. Følg anvisningerne fra producenten af dosering detaljerne.

•Plant radise frø 1/4 - 1/2-inch deep på hver 1 tomme i rækken potteplanter. Crowd potteplanter radiser, som disse planter behøver ikke at konkurrere om plads, vand og ernæring.

•Sæt de gryder, hvor de får otte timer i fuld sol dagligt men beskyttelse mod vinden. Anvende 1 tomme af økologiske muld til gryder, efter udplantningsplanterne dukke op, for at opretholde god jord fugt. Give Radiserne 2 inches af vand hver tre dage.

•Når radiser med vandopløselige 10-5-5 gødning hver to uger, ifølge producentens anvisninger, at bevare jordbundens ernæring. Potteplanter grønsager som radiser har begrænset adgang til nye jord eller ernæring og har brug for mere hyppige fodringer end haven grøntsager.

•Harvest radiser på deres udløbsdato, baseret på sort. Datoen kan variere fra 25 til 70 dage. Lad ikke radiser sidde i jorden i lang tid efter deres modenhed, som de kan vokse tør og bitter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com