Retninger for at få hegnet indlæg Square

December 3

En firkantet hegn, med 90 graders hjørner og lige hegn linjer, kræver nogle planlægning og nøjagtige målinger. Indsatsen resulterer i et hegn, der ser fryd for øjet og er faktisk placeret hvor planlagt. Et hegn hjørne, der ikke er firkantet eller ved 90 grader kan resultere i hegnet vover sig på tværs af ejendom linjer. Processen indebærer nogle enkle geometri og falder ind under evner af enhver gør-det-selv med færdigheder passende til at bygge et hegn.

Instruktioner

•Kontroller stakes på to planlagt tilstødende hjørner for hegnet. Strække en tømrer strengen mellem disse to punkter. Disse stakes etablere en lige linje som en reference til de firkantede hjørner, der vil danne hegnet.

•Tie en anden streng til hver spil men forlade anden enden løs på dette punkt. Markere en afstand af 3 fødder fra hvert spil på linjen strakte sig mellem stolperne. Markere en afstand af 4 fødder på hver af de løs linjer.

•Træk, en af de løse strenge stramme mens du holder et målebånd mellem mærker på den første streng og strengen løs. Justere den løs streng fra side til side, indtil afstanden på diagonalen mellem de to varemærker lyder præcis 5 fødder. Trække strengen til den næste planlagte hjørne post punkt og drive en aktiepost i jorden på det tidspunkt.

•Flyt til anden hjørnet af den oprindelige streng og Gentag processen. Forbinder to nye hjørne indsatserne skal udfylde en kvadratisk eller rektangulær hegnet. Imidlertid bør gentage processen med mærkning 3 og 4 fødderne på streng og måle diagonalen bekræfte, at hvert hjørne i hegnet er firkantet.

Tips & advarsler

  • Afstandene i danner trekanten er nøgletal. Enhver multiplum af 3, 4 og 5 kan bruges. For eksempel, passende måle og mærkning 6 og 8 fødder på strengene og måling af en 10-fods diagonal ville også give en firkantede hjørne og kan være mere for større projekter, hegn.
  • Denne proces fungerer kun med kvadratiske eller rektangulære hegn, selv om det kan bruges til at oprette en individuel firkantede hjørne i et hegn af enhver form.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com