Viega Crimp værktøjer

December 3

Viega crimp værktøjer er lavet til at blive brugt med Pex rør og fittings i VVS applikationer. Flere forskellige typer findes for anvendelser, spænder fra home handyman reparation til professionel kvalitet. Viega er en betroede navn i VVS, og fordelene ved crimp værktøjer er at de negere behovet for lodning rør og sikre, at VVS-tilslutninger er blyfri.

Kompakt vinklet PEX Crimp håndværktøjet

Vinklet lederen af denne let-at-bruge håndværktøjet giver mulighed for adgang i begrænset områder med ellers begrænset adgang. Det har en justerbar crimpning hoved, og kan bruges med den ene hånd. Værktøjet er designet til at imødekomme alle industristandarder, når de anvendes som anvist og kommer i crimp størrelser af 1/2 til 3/4 af en tomme.

Viega 1-Inch to-hånds PEX Crimper

En stor, tunge version af værktøjet kompakt, der kræver to hænder til at bruge, denne crimp værktøj af Viega står op til professionelle brug. To-hånds crimper kramper en tomme fittings.

Viega én-hånds PEX Crimp Maker

Tilgængelige i samme størrelser som værktøjet vinklet hoved, denne version har en lige hoved til rum, der er lettere at få adgang til. Som med alle Viega krymper, har det de komfort-polstret håndtag fås i rød, blå, grøn eller gul.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com