Typer af blomster i kaktus-familien

December 3

Kaktus er fundet i ørkenen og tropiske regioner i Nordamerika og Sydamerika. De kan være smukke tilføjelser til din indendørs plante samling. Kaktus er let at pleje for planter, der producerer smukke blomster i en bred vifte af farver.

Krabbe kaktus (Epiphyllum truncatum)

Krabbe kaktus har stængler, der er flad som krabbekløer når unge, så blive runde og woody som de modne. Små, aflange blomster i gul, hvid, lilla eller forskellige nuancer af rød vises i slutningen af vinteren. Krabbe kaktus kræver jord gjort af lige dele af fibrøst lerjord, bladmuld (humus) og sand. Til dræning, skal du tilføje fint brudt kul eller knuste mursten til bunden af plantageejer. Disse planter kræver vanding en gang om måneden, eller når jorden synes at være tørre. Krabbe kaktus kan dyrkes indendørs i kolde områder, i potter eller hængende kurve. I varmere regioner kan de plantes udendørs i potter.

Nat Bloom Cereus (Hylocereus undatus)

Nat bloom cereus, blomstrer som navnet antyder, kun om natten. Det kræver mere vand end de fleste kaktus; jorden må ikke tørre ud. For at hjælpe kaktus blomst udvikling, tilbageholde vand for fire uger, begynder i februar. CV vanding i marts, og planten vil blomstre i seks til otte uger. Nat bloom cereus' jord krav er to dele sand til én del loam til en del sphagnum. Månedlige befrugtning med kaktus gødning anbefales kraftigt.

Bishop's Cap (Astrophytum myriostigma)

Bishop's cap (også kendt som star kaktus) blomstrende kaktus formular fladtrykte globe-lignende planter med fem til seks ribben sluttede sig sammen til at danne et højdepunkt. Som planterne modne, bliver figuren mere kolonneformat. Om sommeren vises bleg gul blomstrer, ca 2 til 3 inches i diameter, på og omkring toppen. Denne kaktus kræver en masse af solen og mineral kompost, der er godt drænet. Bishop's cap har et meget lavt vand krav, en gang hver sjette uge eller når jorden er tørret. Over vanding vil forårsage root rot at udvikle.

Christmas Cactus (Schlumbergera bridgesii)

Christmas kaktus er en populær stueplante, der er let at pleje og har en lang levetid. De er ofte videregivet til andre generationer. For at producere blomster, kræver de indirekte sollys i løbet af foråret og sommeren og direkte sollys i efteråret og vinteren. Jorden skal forblive fugtigt; Det må ikke tørre som knopper vil falde. Det behov veldrænet fibrøst jord.

Orkidé kaktus (phyllocactus Ackermannii)

Orkidé kaktus er en sen-vinter eller tidligt-forår-blomstrende kaktus. Scarlet rød og lys pink blomster, der kan være op til 6 inches i diameter form for enden af de flade stængler. Disse kaktus kan vokse så høje som 3 fødder. De er relateret til Christmas cactus, men deres vækst er svarende til nat blomstrende cereus. De vil vokse i fuld skygge og i direkte sollys. De kræver vanding en gang om måneden til at forhindre, at jorden fuldstændig udtørring. En all-round cactus jord blanding ville give tilstrækkelig vækstmediet. Orkidé kaktus kræver befrugtning hver to uger med kaktus gødning.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com