Hvordan til at disponere over gamle propan kampvogne i North Carolina

March 28

Hvordan til at disponere over gamle propan kampvogne i North Carolina

Tom propan tanke kan tage op værdifuld plads i din garage eller omkring dit hjem. Hvis du befinder dig i North Carolina og du har propan tanke du ønsker at slippe af med, har du to muligheder. Du kan enten forsøge at afbytte den eksisterende tank med en ny, eller du kan kontakte din nærmeste skrot metal værftet til at spørge, om de vil acceptere din tank til genanvendelse formål.

Instruktioner

•Opkald forhandleren propan og spørge, om det kan tage din propan cylinder og genbruge den. Nogle propan forhandlere acceptere brugte tanke, fordi de er i stand til at renovere dem til fortsat brug.

•Opkald blå Rhino eller RapidXchange at spørge, hvis de vil tage den gamle cylinder for en opgradering engangsgebyr i bytte for en ny tank. Disse virksomheder har exchange centre i North Carolina.

•Recycle cylinder. Hvis du ikke er i stand til at udveksle dine cylinder, eller hvis du allerede har købt et nyt og blot ønsker at slippe af med den gamle tank, kan du genbruge det. Ringe til din lokale skrot metal forhandler og spørg hvis det accepterer typen af propan tank du har.

•Tag ventilen fra tank og pierce tank, som pr instruktionerne genbrug til din tank. North Carolina love tillader kun tanke, der har haft ventilen helt fjernet og tank gennemboret for at bortskaffes i et deponeringsanlæg.

Tips & advarsler

  • Aldrig opgive en beskadiget cylinder i en skidt bin eller andet affald websted. Dette kan resultere i alvorlige miljørisici og muligheden for en eksplosion.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com