Bør jeg urethan mine køkkenskabe efter maleri dem?

December 3

Bør jeg urethan mine køkkenskabe efter maleri dem?

Udskiftning af køkken frysere kan være dyrt. Maleri dit køkken frysere kan give dit køkken ansigtsløftning du ønsker uden at sprænge banken, især hvis du gør det selv. At få et godt resultat, der er attraktiv og holdbar er et spørgsmål om at vælge en god maling. For ekstra holdbarhed, en polyurethan finish kan være tilføjet, men er ikke afgørende.

Fordele ved maleri

At skabe en attraktiv finish på dit køkken frysere er muligt for gør-det-selv. Nogle vælger at restain kabinetter, men der er nogle fordele ved at male. Når frysere bliver hakker og tilhugget med tiden, kan en god maling job dække disse ufuldkommenheder samtidig giver dit køkken et frisk udseende. Hvis du beslutter at ændre hardwaren, vil maling skjule nogen reparationsarbejde, der er nødvendige. At vælge hvid eller en creme farve vil lyse værelse, selvom din farvevalg er uendelige.

Maling

Du kan male din frysere med enten olie-baseret eller latex maling, da begge vil giver en holdbar finish. Latex maling tørrer hurtigt og renser nemt med vand og sæbe, men kræver to til tre uger til at helbrede korrekt, hvilket gør det modtagelige for skrammer og rifter indtil det hærder. En akryl latex maling klæber bedre og er mere holdbart end vinyl latex. Enten halvblank eller blank maling er egnet til køkkenskabe. Jo højere glans, desto lettere er det at vaske af spild og pletter. Oliebaseret maling er kendt for at være hårdere og mere holdbare, men har Ulempen ved stærk dampe og en nasset oprydning. Uanset hvilken type maling du vælger, start ved at anvende en kompatibel primer.

Polyurethan

En polyurethan finish er ikke nødvendige over malede kabinetter, hvis du bruger en god maling. Polyurethan sæler kabinet i slidstærkt plastmateriale, der kan reducere slid på kabinetter. Belægningen er modstandsdygtig over for kemikalier og vand. Polyurethan finish fås i et udvalg af lav gloss, satin eller høj glans. Hvis du anvender en polyurethan finish over hvid maling, være opmærksom på, at finish bliver gult over tid.

Tips

Fjerne alle kabinettet hardware før starten din maleri projekt. Hvis du ændrer hardware, Køb den før du maling så du vil vide, hvis du har brug at fylde i eksisterende huller og bore nye. En ren, fedt-fri overflade er kritisk, når du maler køkkenskabe eller maling vil ikke holde sig godt. Ren alle overflader grundigt med sæbe og vand løsning. Hvis den eksisterende finish på skabene er blank, skal du også at slibe dem lige nok til ru op overfladen. Du får de bedste resultater, hvis du arbejder i et støvfrit sted for maleri, og hvis du vælger, anvende en polyurethan finish.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com