Hjemmelavet is Melter

December 4

Hjemmelavet is Melter

Den nationale sikkerhed Rådet rapporterer, at 698 mennesker døde af glide og falde i 2005. Et stigende antal kommuner gør det boligejers ansvar at sikre, at offentlige kørselsrettigheder holdes fri og klar af is og sne. Tusindvis af erstatningsansvar tilfælde er gemt hvert år på grund af skrid på ubehandlet fortove, trin og verandaer. En Snerydningsmaskinen er fantastisk til at flytte store mængder sne, men den virkelige trussel er den underliggende pakket sne og is, som kun kan fjernes helt ved at anvende en sne og is melter.

Standard hjemmelavet is Melter: natriumchlorid

Den mangeårige standard for sne og is melters er natriumklorid. De mest almindelige former for natrium klorid er bordsalt og stensalt. Salt vand fryser ved en lavere temperatur end almindeligt vand. Når natriumchlorid blander med vand i is eller sne, sænker det frysepunktet for vand til omkring 15-20 grader F. Så længe luft og jord temperaturen ligger over dette punkt, vil salt is og sne vende tilbage til sin flydende form.

Blandet kemikalier is Melters

Kig rundt for en lokal kemiske leverandør, hvor du kan købe poser med magnesiumchlorid og/eller calciumchlorid. De fleste kommercielle is melters er lavet af en kombination af disse to kemikalier eller kan kun indeholde ene eller den anden sammen med en lille natriumchlorid. Calcium chloride er den mest effektive is melter, sænke frysepunktet for vand til omkring-20 grader F, men det er også dyrt.

En anden hjemmelavet is melter kan laves ved at blande en del natriumklorid, en del magnesium sulfat og to dele ammoniumklorid. Bland dem godt i en spand, så spredt på dit fortov. Når kemikalierne bliver våd, vil den kemiske reaktion smelte sne eller selv pakket is.

Granuleret gødning som en is Melter

Granuleret gødning fremmes ofte som en metode af smeltende is og sne, der er bedre for din græsplæne og blomst senge end stensalt eller kommercielle is melters. Cooperative udvidelse office fra University of Maryland rapporterer imidlertid, at kvælstof og fosfor i kornet gødning kan være giftige for dyrs liv når afstrømningen når en stream. Også, ammonium sulfat i mange gødning kan beskadige en konkret fortov og er også skadeligt for dyrene. Hvis dit kæledyr får det på deres fødder, eller hvis du spore det ind i huset, kan de spise det og blive syg.

Hjemmelavet is Melter til biler

Når forruden skiver først blev indført, var det almindeligt for folk at blande deres egen frigørelse icer. De to mest almindelige opskrifter var 1 kop vand blandes med 3 kopper af enten eddike eller sprit. Du anvende blandingen til alle bilens vinduer og spejle med en sprayflaske før sengetid hver aften. Denne blanding er også en god lås nedtrapning icer. Hvis du bruger en nøgle til at låse din bil døre, spray lidt ind hver dørlås. Ulempen ved hjælp af enten eddike eller sprit er, at din bil defroster kan tegne i lugt, indtil det er helt udvandet af dine kommercielle forruden sprinklervæske.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com