Rød Switchgrass ser døde

December 4

Røde switchgrass er en flerårig græs med ekstreme frosthårdførhed. Planten kan dyrkes i US Department of Agriculture zoner fra 2 til 9 og er tolerant over for mange jordtyper. Græsset er en prydplante, selv om mange sorter af switchgrass anvendes som animalsk foder og erosion control. Rød switchgrass kan blive invasive på grund af dens nemme selvstændige såning vane, men det giver året rundt interesse for haven og er relativt fri for skadedyr eller alvorlig sygdom.

Beskrivelse

Switchgrass er en spredning græs, der vokser fra jordstængler. Det starter som store klumper, der vokser 3 til 6 feet tall men frodig seeding snart finder området udfyldes med planten. Rød switchgrass har Bourgogne blade knive, at uddybe i farven efterhånden som sommeren skrider frem. Stilke af denne prærien græs er lidt rød og anlægget producerer en luftig blomsterstand i sommer. Dette producerer en stilk med perlemorsfarvet frø arrangeret langs spidsen. Planterne producerer en enorm 10-foot-dybe pælerod og er tolerante over for tørke efter oprettelsen.

Løvfældende

Switchgrass er en staude, hvilket betyder, at det vil vende tilbage år efter år, men det vil ikke holde sin farve over vinteren. De kolde temperaturer tvinge plante ind i vækstdvale som er hvileperiode for en plante, men jordstængler forblive i live. Løvet får tør og brun til grå og er knuses. De lodrette vinger stadig tilføje arkitektonisk interesse til haven og kan stå alene indtil foråret. Derefter skal du skære den gamle løv tidligt i sæsonen og tillade de nyligt spirende vinger til at overtage og forny anlægget.

Division

Næsten alle flerårige planter med fordel division efter et til tre år. Planterne får så store, at midten af planten dør ud, da det skubber sin energi til kanterne. Rød switchgrass bør gravet op og skåret i to eller tre sunde sektioner. Dødpunkt del er skåret ud og du har tre nye switchgrass afsnit. Hver sektion kan plantes som sin egen fabrik. Det bedste tidspunkt at opdele græsset er i det tidlige forår.

Overgræsning

Switchgrass er fremragende foder til drøvtyggere og kvæg, men det har tendens til at dø tilbage og mindske produktionen, når det er over afgræsses. Dyr får de bedste næringsstoffer ud af planterne, når det har nye blade om foråret og sommeren, men senere løv er hårde og ikke spiselig. Når dyrene æder de nye blade, anlægget ikke kan producere energi gennem fotosyntese og mister vigor. Hvis det ikke er tilladt at hvile og producere løv, vil planten dø.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com