Hvordan til at dræbe Pool alger med blegemiddel

December 4

Hvordan til at dræbe Pool alger med blegemiddel

Bleach er en billigere måde at dræbe alger i en pool end mærkevarer pool kemikalier. Den aktive ingrediens i husholdningernes blegemiddel er klor, den samme vigtigste ingrediens fundet i pool produkter designet til at chlorinate en swimmingpool. Du skal imidlertid følge nogle enkle retningslinjer til at bruge blegemidler sikkert i din pool. Klor er en populær desinfektionsmiddel, der også dræber alger. Klor fundet i husholdningernes blegemiddel består af natriumhypochlorit og vand. Før du bruge blegemiddel til behandling af din pool, kan du også ønsker at overveje de miljømæssige konsekvenser af den. Klor i vandet skaber trihalomethaner (THM'er). Ifølge miljøkontrol & metoder Inc. er THM'er i de øverste 10 kræftfremkaldende stoffer, der påvirker mennesker.

Instruktioner

•Test pool's pH niveau. Ideel pH-niveau i en pulje er 7,4 til 7,6. Når din pool vand er i rækken ideel pH vil enhver blegemiddel, som du føjer til det fungere bedre.

•Scrub væggene i poolen. Tage en pool børste og børste væggene i poolen, der berøres af alger. Dette gør det nemmere og hurtigere at dræbe algerne.

•Tilføj blegemiddel til puljen. Husholdningernes blegemiddel har en langt lavere koncentration af klor end pool behandlinger. Blegemiddel, som du køber i supermarkedet er normalt 5 procent klor, mens pool kemikalier start på 12 procent klor og kan stige op til 95 procent, ifølge USA 's Environmental Protection Agency. For hver 10.000 gallon af vand i din pool, tilføje 1 gallon af blegemiddel. Bruge plain uparfumeret blegemiddel, der ikke har nogen ekstra anvendelser som opført på etiketten, såsom tandblegning. Brug handsker under håndtering blegemiddel, som spild kan irritere din hud.

•Drej på filteret pool. Filteret pool bliver nødt til at køre hele tiden 24 timer når du behandler vand med en alger problem. I denne periode vil du også nødt til at tømme filtre et antal gange. Når algerne døde det vil slå en grålig farve og der bliver ingen grønne venstre. Hvis der er stadig grønne alger i poolen, skal den muligvis en anden dosis af blegemiddel og filtrering. De døde alger vil ofte gøre poolen overskyet. På dette tidspunkt bør du støvsuger pool og også efterdønningerne filteret pool.

•Test bassinvandet med en pulje testkit. Når alger problem har været behandlet bruge en pulje testkit til at sikre, at kemikalierne i poolen er sikkert til svømning. Den nationale Institute of Technology, Tiruchirappali, at niveauer i puljen skal være som følger: gratis klor 2,0 til 4,0 dele pr. million, pH 7,4 til 7,6, total alkalitet 80 til 100, kalkindholdet 200 til 400 og cyanuric syre 30 til 50 dele pr. million. Hvis niveauet ikke er i det korrekte område tilføje de passende balancers til poolen. Poolen er sikkert til svømning da niveauerne er afbalancerede.

Tips & advarsler

  • Den frie klor i en pool bør aldrig falde under 1,0 dele pr. million.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com