Hvordan du kan diagnosticere Bark opdeling fra en ahorn træ

December 5

Ifølge Cornell University, kan bark opdeling forekomme for en bred vifte af miljømæssige årsager. Såret lavet af split bark giver svampeinfektioner og skadedyr et kontaktpunkt. Det er værd at finde ud af, hvorfor din maple træ bark opdeling, fordi det kunne være årsag til tunge beskæring. Når flere sun er tilladt i baldakinen, opstår sunscald af stammen. Du kan lære hvad forkert kulturel praksis for at ændre eller simpelthen forstå den naturlige proces af dine ahorn.

Instruktioner

•Undersøg baldakin i løbet af dagen. Kontrollere hvis solen skinner direkte på split bark. Kig på højden af træet for at finde ud af, hvis det var nyplantede--nyplantede ahorn træer, der ikke er blevet beskyttet med et træ wrap oftentimes bukke under for sunscald.

•Dig en 6-tomme hul. Føle sig bunden af hullet til at se, om det føles overmættede med vand, fugtig eller tør. Bark opdeling kan forekomme, når træet modtager en betydelig mængde af vand efter en tørre sæson eller tørke.

•Anvend en alle formål gødning med en NPK beløb af 10-10-10, to gange om måneden i foråret og en gang om måneden i sommeren. Gødninger med høje niveauer af kvælstof kan fremme hurtig vækst, hvilket efterlader træet modtagelige for frost revner. Stop befrugtende i de tidlige falder, så træet kan hærde.

•Applicer en 3-tommer-tykke lag af muld fra bunden af træet 3 inches til linjen drop at forhindre sår forårsaget af plæneklipperen.

•Tryk på fingrene i Splits bark for at se, om din føler det yderste lag. Naturligvis, ahorn træer slough bark hvert år, når de har vokset et ydre lag, der skubber ud den gamle ydre lag. En split bark område vil vise udsatte underliggende træ.

Tips & advarsler

  • Sterilisere en kniv og skær omkring området split bark til at hjælpe med heling maple træ.
  • Overvåge området split bark for tegn på skadedyrsangreb. Du vil se gnave mærker eller insekter kommer ind og ud af området såret.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com