Hvordan til at designe & planlægger en have

December 5

En veldesignet have er den perfekte baggrund til underholdende og afslappende, og der er mange måder at designe det gøre det øko-venlige, producere spiselige urter og grøntsager og afspejler din lokale landskab. Med en god plan, vil du kunne dyrke en have lige ud af landskabspleje magasiner.

Instruktioner

Designe og planlægge en have

•Measure din hele værftet og tegne en plan, herunder hardscape og softscape områder. En hardscape omfatter alt fra gårdhave til veje, mens en softscape refererer til haven, træer og græs-området. Desuden dit vandingsanlæg. Et underjordisk vandingssystem er meget vanskelig at flytte, så du ønsker at plante blomster, der har brug for den mest vand i nærheden hver sprinkler.

•Purchase forskellige landskabspleje magasiner, såsom dvæle, Architectural Digest og Better Homes & Gardens, at få en idé om, hvad stil af haven du ønsker at designe. Engelsk, japansk og vand haver er populære valg. Hvor meget græsklædte område vil du have? Hvordan bruger du din værftet? Hvis du elsker at spille sport, holde haven område til et minimum. Har en grøn tommelfinger? Derefter vil du udvide haven område.

•Decide hvis du ønsker at gøre din have miljøvenlige, som din beslutning vil diktere din design. Du bliver nødt til at omfatte en regn haven, kompostbunke og genanvendelse bin område. En øko-venlig tilgang kan spare dig penge på kunstvanding, skære ned på skadelige pesticider og efterlade en mindre kulstof-fodaftryk.

•Visit en lokale blomsterhandler og identificere de bedste planter og blomster til dine klima og regionen. De sydvestlige stater får en masse af solen; Derfor, deres landskabspleje design efterligne deres naturlige terræn. På den anden side steder som nordøst udholde strenge vintre og har en kortere vækstsæson.

•Designate steder for din tilsigtede blomster og planter på din hjemmelavet plan, for at der er tilstrækkelig plads til alt. Tænke over din farve, tekstur, skala og valg. Mange boligejere vælger at bruge farverne i deres hus. For eksempel, har traditionelle spanske boliger bløde lyserøde udvendige vægge, der kan suppleres med hvide roser, peach Azalea og laks stedmoderblomster. Tage et farvehjul til Blomsterhandler at sikre dine blomster supplere hinanden.

Tips & advarsler

  • Bland spiselige planter med dekorative blomster, som producere vil ser dejlig, når det blomstrer og være en let kilden til fantastiske måltider.
  • Hvis du rejser ofte, designe en have, der vil blive selvbærende i lange perioder. Høj vedligeholdelse blomster som roser er ikke anbefalet.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com