Hvilke problemer har hindbær planter?

December 6

Hvilke problemer har hindbær planter?

Hindbær er en potentielt værdifulde frugt, men både planter og frugter er meget modtagelige for insekt skadedyrsangreb og sygdomme. Frugten er blød og let fordærvelige og anlægget har unikke krav til ideel stigende temperaturer, problemer, der ofte afskrække gartnere fra den voksende frugt. Fleste af hindbær kultivarer har en høj isnende krav; planterne er bedst egnet til køligere områder, der ikke har høje sommertemperaturer. På trods af disse udfordringer fortsat gartnere at dyrke hindbær.

Hindbær Leaf Spot

Hindbær leaf spot er en svampesygdom af hindbær anlægget karakteriseret ved fremkomsten af grå, hvide eller tan steder eller læsioner på de øverste flader af løv. Som sygdommen skrider frem, midten af læsioner falder, giver bladene et skud-hullers udseende. Der er for tidlig blad falde i inficerede planter, hvilket øger chancerne for vinteren skade. Symptomerne på hindbær leaf spot ligner hindbær anthracnose, en anden svamp. For at afgøre, hvilke sygdomme, en plante har, kigge efter læsioner på stilke, som er et symptom, der er forbundet med hindbær anthracnose. For at bekæmpe leaf spot, bruge svovl - og kobber-baserede fungicider eller anvende kalk svovl til buskene i det tidlige forår, mens de er i dvale.

Grå skimmel

Grå skimmel eller botrytis frugt rot, er en alvorlig svampesygdom af hindbær, der fører til rådnende frugt og blossom blight. I alvorlig infektion, svamp også breder sig til de blade og plante Stokke. Unge blomster udstille de tidligste symptomer af grå skimmel; venstre ukontrolleret, sygdommen spreder sig hurtigt til frugt, især under våde, køligt vejr. Umoden frugt viser ofte ikke symptomer i indtil modningen, bliver dækket med tykke belægning af brun eller grå svamp. Inficerede frugt tager på en muggen look. Administrere grå skimmel, som du ville leaf spot: anvende kalk svovl til buskene i det tidlige forår mens de er i dvale eller bruge svovl - og kobber-baserede fungicider.

Hindbær mosaik sygdom

Hindbær mosaic er en fælles virussygdom hos hindbær planter. Virale sygdomme er generelt mere skadelige for planter sammenlignet med svampe eller bakterielle sygdomme. Symptomer på mosaik sygdom omfatter gullig-grøn leaf mottling, blærer og brun tips, selv om de inficerede planter også kan viser ingen symptomer. Mosaic virus stunts løv vækst og planterne bliver mindre energisk og mindre kolde hårdføre. Udbyttet er reduceret. Hindbær mosaik overføres af den store hindbær bladlus. For at begrænse virussen, undgå beplantning i områder med tidligere tilfælde af sygdom. De fleste insekticider er ikke effektive til at fjerne den bladlus, der spreder virus, ifølge University of Minnesota Extension Service.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com