Skal jeg smide ud Ginger Root med mug?

December 6

Skal jeg smide ud Ginger Root med mug?

Ingefær er en rodfrugt, der kan findes i friske, pulveriseret og kandiseret variationer. Frisk ingefær ligner en knudrede gren og har lys brun hud. Kødet af ingefær er grønligt gule og duftende. Du kan skære skimmelsvamp off huden af ingefær og forbruge kødet, såfremt formen ikke har nået kødet. Kassér den ingefær, hvis du er i tvivl om dets sikkerhed.

Ingefær skimmel

Ligesom andre frugter og grøntsager, kan ingefær blive muggen hvis det bliver vådt, ikke er gemt i et velventileret område eller kommer i kontakt med en anden muggen produkt. Skimmelsvampe kan vokse på huden af ingefær, ofte vises hvide, grå eller grønligt og lodne. Du bør afholde sig fra at købe mugne ingefær, men hvis du bemærker, at nogle ingefær i dit køleskab er blevet muggen, det ikke nødvendigvis er ødelagt.

Test

Trim skindet ingefær med en skarp skrælle kniv og kontrollere ingefær kødet for skimmel. Hvis kødet ikke er mugne, smag ginger at afprøve om det smager som det skal. Hvis det ikke er mugne, vil det have en skarp, ingefær smag, der føles som det brænder din mund. Hvis det er mugne, det vil lugt eller smag som meldug, som enhver grøntsag, der har forkælet. Kassér stykke ingefær, medmindre formen påvirker kun ét område af ingefær. Hvis ingefær smager fint, omhyggeligt trimme alle mugne skindet kødet.

Allergi

Spise et stykke ingefær, efter at det har haft sin mugne hud fjernet kunne give dig en reaktion hvis du har en allergi eller følsomhed over for skimmel. Kassere det hele stykke ingefær og købe en ny.

Købe ingefær

Vælg ingefær, der er fri for mug og fast at røre. Huden skal være stram og glat, snarere end rynkede. Gemme ingefær i dit køleskab eller fryser forlænger dets levetid. Ikke skræl det indtil du planlægger at bruge det og overvåge det for skimmel lejlighedsvis. Flåede ginger har en typisk holdbarhed på tre uger i køleskabet, eller seks måneder hvis opbevares i fryseren.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com