Rengøring tag skimmel

December 6

De sorte og grønne striber på din shingled tag ikke kun aflede opmærksomheden fra dit hjems udseende, men de også kan kompromittere integriteten af dit tag. Disse nusset striber er faktisk alger men almindeligt kaldet tag skimmel. Over tid formen siver ned gennem sammensætningen af helvedesild, oprettelse af lækager og endda fugtproblemer i sub taget. Regelmæssig rensning af dit tag vil ikke kun neutralisere skimmel vokser, det vil også forlænge levetiden på dit tag og øge dens udseende i processen.

Hvad ikke at gøre

To ting du ikke vil bruge på dit tag er en højtryksspuler og en krat pensel. Kraft af vandet sprængning ud af en højtryksspuler kan nemt beskadige overfladen af din tagdækning helvedesild. Power vaskemaskine kan fjerne de grynet granulat, der hjælpe med at aflede solens stråler, som i sidste ende holder dit loftsrum køligere og aircondition regninger lavere. En scrub pensel anvendes på helvedesild hovedsagelig fungerer på samme måde; Brug det ikke i formen tag rensning oparbejde.

Forsyninger skal du

For at rydde formen tag, skal du adgang til en stige som en sprøjte haveslange længe nok til at nå dit tag. Blegemiddel, trinatriumphosphat (TSP), vand og flydende sæbe er de ingredienser, du har brug for den rengøringsmiddel. En kemiske sprøjte er nødvendige for at blande rengøring løsning og anvende det på dit tag. Plast tarps kan være nødvendigt at dække buskads, planter og blomster i nærheden af dit hjem for beskyttelse fra den rengøringsmiddel.

Prep arbejde

Størrelsen af den sprøjte tank dikterer, hvor meget rengøring løsning du har brug for. Den grundlæggende opskrift er 5 dele vand til 1 del blegemiddel og 1 del TSP. tilføje 1/8 kop flydende sæbe pr. tank rengøring løsning. Sæbe hjælper rengøringsmiddel klamrer sig til tag helvedesild. Brug sprøjten haveslange til grundigt våd ned græs, planter og blomsterbede rundt i hjemmet før dækker dem med plast tarps. Iblødsætning området med vand giver beskyttelse mod enhver rengøringsmiddel, der drypper fra taget under den føres proces.

Rengøring

Omhyggeligt stige op ad stigen til taget med sprøjten fuld af rengøring løsning, og spray det hele taget. Du kan have at gøre et par ture op og ned af stigen til at blande flere rengøring løsning. Forlade løsningen på tagets overflade for omkring en time. Hvis dagen er særligt varmt eller blæsende, genanvende den rengøring løsning et par gange til at opretholde en våd overflade. Sprøjte ned tag med haveslange til at skylle væk den rengøringsmiddel.

Sikkerhedsspørgsmål

Fordi du har at gøre med de ætsende egenskaber af blegemiddel, overveje iført beskyttelsesbriller og endda en maske med en respirator, især hvis det er en blæsende dag. Rengøring løsning kunne blæse ind i dit ansigt og brænde din hud og øjne, eller du ved et uheld kunne puste det i dine lunger. Tagarbejde kan være farligt, så overveje iført en sikkerhedssele, der er knyttet til en stationær genstand; Hvis du glide, ikke vil du falde ud fra taget. Vælg en partner til at hjælpe dig i formen rengøring proces som en forebyggende foranstaltning i tilfælde af du sidder fast på taget eller brug for hjælp støttehjul stigen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com