Hvordan til at rense dit hus hurtigt og nemt

December 7

Hvordan til at rense dit hus hurtigt og nemt

Housecleaning er en generende akkord, men du behøver ikke at spilde timer hver uge, skrubbe stedet pletfri at nyde et pænt hjem. Organisere din rengøring rutine og ved hjælp af de rigtige værktøjer kan blive kedeligt ugentlige akkord til en hurtig og nem opgave. Men lethed af opgaven afhænger også opretholde grundlæggende renlighed i løbet af ugen, som skylles ud i brusebad efter hver brug.

Instruktioner

•Skub håndtag på hver rengøring spray i dine bukser lomme, således at sprays er handy. Proppe papirhåndklæder i en lomme og klude i anden lommen. Grab affaldssæk i den ene hånd og et tomrum i anden hånden.

•Tag alt fra badeværelset tællere og placere varerne på gulvet. Spray toilet, toilet skål, badekar og bruser og håndvask med blegemiddel spray. Spray i counter med multisurface rengøring spray. Forlade badeværelse og hoved til soveværelserne.

•Throw beskidte vasketøj hæmmer og enhver skraldet i din affaldssæk i hvert soveværelse. Gøre senge og stable alle retter, der skal gå til køkkenet. Tåge et stykke køkkenrulle med Flerfladet spray og tør ned Soveværelsesmøbler. Vakuum soveværelserne og tage alle retter til køkkenet.

•Return til badeværelset. Tør ned badekar og bruser og counter med rag. Tør ned på toilettet med et stykke køkkenrulle og krat skål med en børste. Tåge et stykke køkkenrulle med Flerfladet spray og tør spejlet ren. Brug håndklæde til at tørre hvert element, som du placerer den tilbage på disken. Tørre og skyl vasken. Vakuum badeværelsesgulvet. Bære alt tilbage til den levende område af huset.

•Pick op i stue og spisestue. Smider skrald i posen og tørre ned møbler med en misted køkkenrulle. Bære nogen retter ind i køkkenet og vakuum begge værelser.

•Sæt snavset service i opvaskemaskinen. Ophæve alt fra tællere og apparater i køkkenet og placere varerne på gulvet. Tåge en ren klud med multisurface renere. Tør ned tællere, kabinetter, apparater og vask. Tør ned hvert element, som du sætter det i igen.

•Vacuum køkkengulvet og eventuelle resterende gangene eller entryways. Brug en fugtig klud til at give nogen hårde gulve en hurtig rengøring. Hvis du har ekstra tid, trække ud moppen og spand for at vaske gulve ordentligt.

Tips & advarsler

  • Tåge dit komfur og tællere med skummende køkken sæbe før start resten af huset, hvis du beskæftiger sig med brændt og tørret mad oprustning. Lad snavs blød i sæbe, som du rent i huset, og når du hovedet tilbage til køkkenet, aftørring af grunge ren vil være en brise.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com